American Car show; missejä ja Ferrareita

Torstaina aloitettiin klo 12 majoittautuminen hotelliin ja loppupäivä meni harjoituksissa. Vielä klo 12 yöllä krjoitettiin Pepen kanssa juontokässäriä puhtaksi koneella. Koneella jossa ei toiminut ääkköset eikä kysymysmerkit niin kuin kunnon koneessa kuuluu. Copy paste oli illan sana.
Torstaina aloitettiin klo 12 majoittautuminen hotelliin ja loppupäivä menikin mukavasti harjoituksissa. Vielä klo 12 yöllä krjoitettiin Pepen kanssa juontokässäriä puhtaaksi koneella. Koneella jossa ei toiminut ääkköset eikä kysymysmerkit niin kuin kunnon koneessa kuuluu. Copy paste oli illan sana.

No huhhuh mikä viikonloppu! Monet muistavat sen pääsiäisenä, itse muistelen sitä American Car show- sekä Miss Hot Rod-viikonloppuna. Olin nyt viidettä kertaa mukana kyseisessä tapahtumassa ja tälläkin kertaa pääsin haastamaan itseäni ja tekemään aivan uuden aluevaltauksen, pääsin nimittäin juontamaan Miss Hot Rod 2016-kisaa päälavalle! Tämä oli siis ensimmäinen iso juontokeikka jota pääsin tekemään ja jännityksen määrä oli aika valtava. Onneksi juontoparinani oli ihana Pate! Myös Pepe sai tehdä oman osuutensa juonnoista niin emme täysin eläköitäneet missi pappaa.

Iltapukuja kävin osan kanssa sovittamassa Niinattaressa. Siellä tytöillä on kyllä myös ihan unelmaduuni!
Minulla oli myös näppini pelissä myös iltapukujen suhteen, tietenkin. Järjestin meille sovitusajan Niinattareen jotta saatiin tytöille mieleiset, istuvat puvut. Siellä tytöillä on muuten ihan unelmaduuni!

 

12799059_10153964227528991_8567213705261445826_n
Juontajakolmikko koko komeudessaan; Mermaid, Pepe ja Pate.

 

Pääsin myös osaksi Miss Hot Rod 2016 tuomaristoa, mikä oli samaan aikaan tietysti aivan mahtavaa, mutta myös yllättävän haastavaa, sillä tytöt olivat upeita ja kaikissa oli paljon hyviä puolia. Heitä oli myös hieman haastavaa yrittää tarkkailla kun finalisteja oli melko monta, 12.  Oli mielenkiintoista nähdä kisa tuomarin/juontajan näkökulmasta kun nyt viimeiset kaksi vuotta olen katsellut meininkiä finalistin silmin. Sinänsä paljon mikään ei eroa viime vuosista, samat ihanat tyypit, kaikilla vieläkin samat jutut, upeita finalisteja, jännittävät näytökset, itkua, naurua, romahduksia, onnistumisia, itsensä ylittämistä, kehittämistä ja voittamista. On hienoa nähdä miten paljon neljän päivän aikana finalistit kehittyvät ja oppivat tuntemaan itseään sekä toisiaan, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta ainakin omalla kohdallani koin, että ensimmäisen kerran vuonna 2014 lähdin kisan jälkeen kotiin kehittyneenpänä ja sain kisan myötä lisää puhtia ja sisua touhuihini.

 

IMG_8497[1] image image

 

Aina silloin tällöin löydän itseni vähintäänkin

mielenkiintoisesta seurasta…

 

Käytiin Paten kaa päivän pääteeksi Extremetoysin osastolla voittamassa, koska #MissitVoittaaAina, hihii
Käytiin Paten kaa päivän päätteeksi Extreme Toysin osastolla voittamassa mm. Seppo, koska #MissitVoittaaAina, hihii…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Girls just wanna have fun and winwinwin!
Girls just wanna have fun and winwinwin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8393[1]
Naiset vs miehet, boom! Työntekijöillä oli ollut messujen aikana niinkin vilkas mielikuvitus että olivat keksineet uuden pelin! Piti pysäyttää sekuntimittari mahdollisimman sukkelasti. Erittäin koukuttavaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lava yleisön näkökulmasta, ei hassumpi. :)
Lava yleisön näkökulmasta, ei hassumpi. 🙂

 

IMG_8408[1]
Kuva: Luisa Qu

  IMG_8409[1]  IMG_8407[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image image image

 

Oli muuten aivan mahtava tunne, kun tajusi kykenevänsä juontamaan ison yleisön edessä tärkeää tapahtumaa ja kisaa ilman suurempia änkytyksiä tai muita kömmähdyksiä. Vielä viisi vuotta sitten olisin luultavasti kieltäytynyt kaikenlaisista juontohommista koska pelkäsin puhumista isolle yleisölle, mutta nyt tilanne onkin aivan toinen ja juontaminen oli ihan super kivaa! Olen kehittänyt itseäni juuri siihen pisteeseen mihin suunnittelinkin ja tästä on hyvä kehittyä vielä lisää!

IMG_8405
Käytiin Paten kaa FHRA:n radiossa juttelemassa vähän misseistä ja autoista…

 

 

Tältä näyttää naama kun missivuosi on ohi ja joutui lähtemään kotiin. Onneksi oli vertaistukea<3
Tältä näyttää naama kun missivuosi on ohi ja joutui lähtemään kotiin. Onneksi oli vertaistukea<3

 

 

Oli ihan super hauska pääsiäinen, huh! Ensi vuonna taas uudestaan! Kiitos vielä koko tiimille, tytöille, yleisölle ja ihan kaikille ketkä teitte tästä pääsiäisestä niin ihanan!<3 Onnea vielä voittajakolmikolle; Jannina, Laine ja Roosa-Maria!

P.S. Otsikossa mainitsemani Ferrari oli kyllä siellä, mutta ei tällä kertaa eksynyt linssin eteen. 😉

XoXo

Emily

 

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

2 kommenttia “American Car show; missejä ja Ferrareita

  • Avatar
    17.4.2016 klo 17:30
    Kestolinkki

    Moi!

    Tulin tähän, kun olit pyytänyt minut fasessa Emily-sivustolle tykkäämään. No tottahan minä tykkään! Itse olen 49v,ja FHRA on jollain tavalla tullut tutuksi serkkuni kautta legendaarisesta Keimolasta jo 1970-luvulta, mutta myös 1980-luvulta Lopen Räyskälästä (kesämökki melko lähellä Tervakoskella) ja Alastarosta (lapsuudenkoti ja kakkosasunto lähellä Huittisissa). Mutta nykyään, kun olen emeritus- eli eläkeläisprofessori (matemaattinen tietojenkäsittelytiede) Jyväskylässä, tykkään ajaan jääradalla pienen kaveriporukan kanssa siten, että pyrimme ja onnistummekin ajamaan 200-300 euron rämän auton katolleen. Olen opetellut autolla ajamisen taitoa jo 11-vuotiaasta, ja näissä ”romuralleissa” saa päästää energiat ja testosteroniagressiot (vai onkohan niitä?) pihalle, koska en voi paniikki- ja ahdistuneisuushäiriön vuoksi ajaa autoa lainkaan tavallisella maantiellä.

    Tuossa sinun sinivalkoisessa tervehenkisessä iltapuvussa ja sinun oman itsesi pukeutumisessasi on kokonaisuutena kyllä sellaista sulavalinjaista, laskeutuvaa, eleganttia ja jäntevää tyyliä, että jos minut valittaisiin Suomen Tasavallan presidentiksi, kutsuisin sinut heti Linnan juhliin Itsenäisyyspäivän vastaanotolle juomaan boolia ja syömään karjalanpiirakkaa munavoilla ja saaristolaisleipää graavilohella – näin ensialkuun. Et näytä jänittävän mikrofonin kanssa kameraa. Hyvä Emily! Wrum, wrum, wrum, wrrrruuuuuuummmmmmmm……

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      17.4.2016 klo 20:15
      Kestolinkki

      Moi!
      Kiitos viestistä ja tykkäyksestä!:) Kuulostaapa hurjalta harrastukselta nuo romurallit! Varmasti jännittävää extreme-urheilua! Itselläni on myös tarkoitus tässä lähiaikoina hypätä oikean ralliauton kyytiin! Toivottavasti ei lennä katolleen se auto!:D

      Kiitos paljon kutsusta, tulisin varmasti mielelläni! Toistaiseksi täytyy tyytyä ihastelemaan sitä loistoa television välityksellä. =)

      Rauhallista sunnuntai-illan jatkoa sinne!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *