Uusia tuulia!

Tänään oli hyvä päivä

Itseasiassa paras pitkään aikaan!

Herätyskello pärähti soimaan aamulla 4.00, ja vaikka unta oli takana vain vajaat pari tuntia, nousin innoissani uuteen päivään!

Mulla nimittäin alkoi tänään uusi työ Wellan konsulenttina <3 Oon niin onnellinen tästä mahdollisuudesta, sillä asiakaspalvelu, myynti, sekä edustustyö on mulla veressä ja koen olevani siinä hyvä. Vieläpä kun tuotteet ovat niin hyviä ja laadukkaita ja niihin itse uskoo, menee se homma ihan luonnostaan!

Wella_logo.svg

 

Teen siis näin alkuun keikkatyötä eri kaupunkeihin (enimmäkseen Ouluun) , aina kun tavarataloissa on kampanjapäiviä. Mä olen ollut aina sisimmässäni Wellalainen: tehnyt työharjoittelut Wella-liikkeissä, sekä Kampaamo Tukkapuoti missä myös töitä teen käyttää Wellan tuotteita. Wellan nimen alta löytyvät sarjat: Wella Care, Eimi, Sebastian, System Professional sekä Nioxin. Aion lähitulevaisuudessa tulla tekemään tarkempaa postausta  hiustenhoidosta sekä mun suosikki tuotteista!

 

dav
Oulun Stockmanilla on HAIR UPDATE päivät 18-28.8 ja tarjouksia vaikka millä mitalla!

Töiden jälkeen huomaamattani jäin kiertelemään kaupungille. Täällä oli tänään tapahtuma nimeltä Korttelihaipakka,  jonka takia useimmissa liikkeissä oli alennusmyyntejä, erilaista ohjelmaa ja esiintyjiä. Yhtäkkiä olinkin liian monen kassin ja kevyemmän lompakon kanssa hotellilla vasta 20 aikaan… Ei muutakun treenivaatteet päälle ja 45min matalasykkeiselle lenkille! Aikamoista sunnuntaikävelyä ja ihmettelyä se enempikin oli, kävelin ilman päämäärää ympäri keskustaa ja löysin itseni jotenkin aina uudelleen samasta kadunkulmasta ihmettelemästä 😀 luulin omaavani hyvän suuntavaiston mutta tuon äskeisen jälkeen en aio enää mainostaa sitä… Ei oo kyllä Oulun keskustassa tullut pahemmin lähivuosina liikuttua, mutta täytyy kyllä sanoa että tykkään tästä kaupungista tosi paljon! Mukavan eloisa, paljon ihania ravintoloita ja kahviloita, ihmiset iloisia ja myöhään liikenteessä sekä paljon työmahdollisuuksia. Tiedä vaikka joskus tänne päätyisi muuallekin kuin hotelliin asumaan… 😉

 

dav

 

Lenkin jälkeen iso annos ceacarsalaattia, pitkä suihku, hotellin puhtaat ja pehmeät lakanat sekä netflix!  Kyllä on tämä tyttö just nyt onnellinen!

Huomenna olis tarkoitus töiden jälkeen käydä testaamassa hotellin kuntoiluhuone, joka ainakin kuvien perusteella näytti lupaavalta! Saa nähdä millaisen pakaratreenin joutuu soveltamaan 😀 Nyt meinaa kuitenkin silmät painua väkisinkin kiinni joten tämä postaus jää lyhyeksi ja varmaan myös hieman sekavaksi..

Hyvää yötä <3

xx Annimaria

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *