Fit for (christmas) bikini

Moikka!

Väliin vähän sporttisempaa postausta reseptien lisäksi 😉

Mulla on nyt viikko takana Fitnetin omaa, Fit for bikini – nettivalmennusta. Päätin tämän hieman sumussa menneen syksyn jälkeen ottaa itseäni niskasta kiinni, kun arki Oulussa alkoi, ja motivaation lisäämiseksi hankkia oikeasti toimivan ja laadukkaan ohjelman johon voin luottaa!

Fit for Bikini on kuuden viikon pituinen, naisille suunnattu, erittäin tehokas valmennus. Ohjelma tukee rasvanpolton yhteydessä lihaskasvun ylläpitoa. Se on upean fitnessurheilijan ja personal trainer Linda Manuellan suunnittelema treeniohjelma ja ruokavalio joka määräytyy painoluokittain. Lihastreeniä mulla muodostuu 4 krt viikossa, (2 x alakroppaa 2x yläkroppaa) joiden lisäksi muutama HIIT-treeni ja 60min aamukävelyjä (mun lemppareita ♥).

Kaikista nettivalmennuksista mitä olen joskus vetänyt, tästä on kyllä paras fiilis! Treenit ovat mukavia ja monipuolisia, kuten myös ruokavalio, mikä poikkeaa omasta perus ruokavaliostani siten että ruuan määrä on selkeästi lisääntynyt! Syön 5 krt päivässä reiluja annoksia jotka sisältävät aina hyvässä suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja, rasvoja ja kuituja. Saatavilla on myös gluteeniton ja maidoton ruokavalio jossa ihania valmiita reseptejä lounaalle ja päivälliselle. Nämä on hyviä muistutuksia taas siitä että jos treenaat lujaa TÄYTYY syödä tarpeeksi! Ongelma mikä mulle on tapahtunut monta kertaa, kun päätän alkaa treenaamaan kovempaa, on parin viikon jälkeinen loppuun palaminen kun keho on aivan poikki liian niukasta energia määrästä, siksi tällainen ammattilaisen tekemä valmennus on turvallinen ja luotettava tapa lähteä muokkaamaan kroppaansa! Ohjelma ja ruokavalio muuttuvat hieman parin viikon välein, ja mukana on vielä selkeät ohjeet lopettamisen jälkeen. Mulla on tietyt tavoitteet kroppani suhteen ensi keväälle, ja tämä on oikein hyvä alkubuusti ja motivaationlähde siihen!

Onhan tämä yhtä aikatauluttamista ja jatkuvaa ruuanlaittoa mutta mikään ei tule helpolla. Jos haluaa muutoksia on niiden eteen tehtävä asioita. Mikään ei tule itsestään. Kyllä joudun aamulla klo 6.00 kellon soidessa aamulenkille kertaamaan mielessäni miksi tätä teen tai haluan, samalla kun alitajunta huutaa lupaa jäädä nukkumaan. Toki sekin on välillä ok, eikä pidä olla armoton itseään kohtaan, mutta surkea faktahan se on ettei se kroppa kiinteydy ajatuksen voimalla. Haluan kuitenkin tehdä tämän järkevästi ja pitkäjänteisesti kevättä katsoen ja pitää motivaation sinne asti yllä, siksi en halua vetää itseäni loppuun tai olla liian tiukka. Tarkoitan siis sitä että aion kyllä ohjelmaa noudattaa, mutta myös osallistua tiedossa oleviin pikkujouluihin ja joustaa marraskuussa huolestuttavan täyden kalenterin ja jaksamisen mukaan! Jos kroppa on joku päivä sitä mieltä että että nyt on parempi jäädä lepäämään niin sitten jäädään, ei se maailma siihen kaadu!

Tärkeintä on löytää se liikunnan ilo. Tuloksia, tai ainakaan pysyviä sellaisia ei tule jos salilla käynti on yhtä pakkopullaa. Ei kannata huolestua jos kuntosalilla yksin pumppaaminen inhottaa, on muitakin liikunnan muotoja joilla saa sporttisen varren. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan isompien kuntokeskuksien ryhmäliikuntatunteja, tai vaikka lähtemään kokeneemman kaverin kanssa yhdessä tutustumaan laitteisiin jos kynnys on aluksi pelottava. PT:n kanssa toki asiat lähtevät rullaamaan nopeammin ja varmuus tekemiseen löytyy! Itse otin jäsenyyden Oululaiselle Beautycenter kuntosalille jossa myös mahtava ryhmäliikuntatarjonta! Pääsin vihdoin kokeilemaan joogaa ensimmäistä kertaa ja siitä haluan kyllä viikottaisen tavan! Ihanaa vaan pysähtyä tunniksi rauhoittumaan, olla ajattelematta mitään ja huoltaa kehoa. Tällaiselle levottomalle, koko-ajan-menossa tyypille enemmän kuin osuva tunti!

 

Käytiin Maria Komulaisen kanssa aikaisemmin syksyllä kuvailemassa, mutta tässä kiireen keskellä niiden julkaisukin on unohtunut, tässäpä siis ihanan taitavan ammattilaisen otoksia ♥

 

 

img_5231-1

 

 

img_5239-1

 

 

img_4961

 

 

img_49711-1

 

 

Sellaista tälläkertaa, ihanaa ja energistä loppuviikkoa <3

 

Annimaria

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Fit for (christmas) bikini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *