Muutosten syksy

 

Pitkästä aikaa…♥

Tuntuu että viime postauksesta on ikuisuus, pahoittelut siitä! Tämä ei kuitenkaan ole ollut välinpitämättömyyttä tai laiskuutta, sillä kuluva Syyskuu on varmasti yksi elämäni kiireisimmistä, ja samalla stressaavimmista.  Pitkän flunssataistelun lisäksi olen koko syyskuun aikana vain vajaan viikon verran kotona, sillä muuten aika menee työreissuissa mm. Oulussa, Levillä, Helsingissä ja Jyväskylässä.  Vaikken kirjoittelemaan ole päässytkään, postaus ideoita sekä reseptejä on jonossa iso kasa, eli kunhan tää helpottaa niin tulossa on! Asiaa ei ole helpottanut että  elokuun lopulla rakas Mummini joutui sairaalaan ja vietti siellä kaksi pitkää viikkoa, ja se etten ole voinut olla siellä hänen tukenaan tuntuu kauhealta. Nyt kaikki on onneksi hyvin ja Mummi kotona ♥

IMG_20160909_094355
Mun 86 vuotias super-mummi💗

Kaikein tämän lisäksi on elämä muuttumassa, sillä olen muuttamassa osittain Ouluun. Sain tietää asiasta itsekin vajaa viikko sitten ja nyt on jo asuntokin vuokrattu. Wellan työt lisääntyivät sen verran Oulun seudulla, että ei ole järkeä kulkea kokoajan Kajaani-Oulu väliä ja asustella hotelleissa. (en kiellä etteikö hotelliaamiaisia jäisi ikävä.. ) Minulla tulee siis vielä olemaan koti myös kajaanissa, ja aina kun vapaata on menen kotiin ja hoidan myös asiakkaitani siellä päässä.

Asiat ovat tapahtuneet todella nopeasti ja pelottaa kyllä aika paljon, mutta samalla olen todella onnellinen ja innoissani! Olen vihdoin löytänyt työn jota rakastan tehdä ja koen onnistuvani siinä. Kun töitä minulle tarjottiin ja tajusin että se vaatisi Ouluun muuttamista, en paljoa empinyt, sillä tiesin että se on oikea päätös tehdä. Vaikka se tarkoittaa monista asioista luopimista ja hyppäämistä täysin tuntemattomaan, on laitettava asiat tärkeysjärjestykseen ja kuunnella sydäntään. Unelmiaan ei koskaan saavuta ellei niille omistaudu 100%sesti.  Tuntuu että mun elämä alkaa vihdoin loksahdella paikalleen ja jollain tapaa alan löytää itseäni, sillä olen saavuttanut monia niitä asioita mistä olen pikkutytöstä asti unelmoinut. Olenhan mä nyt vielä tosi nuori että ei tässä mikään kiire olekaan liiaksi asettua, että ei muutakun vastaan vaan kaikki mahdollisuudet mitä annetaan!

IMG_8425
kuva: Petteri Hentilä
IMG_8478
kuva: Petteri Hentilä

Kaikki viimeaikaiset valintani eivät varmasti ole miellyttäneet täysin muita. Tiedän etten ansaitsisi tällähetkellä mitään vuoden ystävä, tai varsinkaan tyttöystävä pokaalia. Olen keskittynyt enemmän itseeni kuin koskaan aikaisemmin joka on mulle vähän uuttakin. Yleensä olen ollut se pahin huolehtija joka aina on hätäilemässä miten muilla menee ja asettanut muiden toiveet omieni edelle. Ehkä jopa kiintiö sen suhteen onkin tullut täyteen.. Ennen en halunnut olla hetkeäkään yksin ja aina jos sellainen tilanne oli piti soittaa joku kaveriksi tai lähteä jonnekin kylään. Enää en ole niin riippuvainen muista. Koen että olen itsenäisempi sekä arvostan itseäni enemmän kuin ennen, ja siitä syystä osaan antaa aikaa ja keskittyä asioihin jotka vievät minua eteenpäin unelmissani, kuten treenaaminen ja tähtääminen missikisoihin, yrittäjyys, konsulentin työt, sekä tämä blogin kirjoittelu. On vain yksi elämä ja jos sitä elää vaan muille ja tukahduttaa omat intohimonsa ei itseään voi kunnolla toteuttaa. En siis näillä puheillani tarkoita että esimerkiksi valitsisin tarkoituksella vieraaseen kaupunkiin muuttamisen jotta saisin omaa aikaa, en todellakaan! Tälläisissa tilanteissa ihmisiä voi karsiutua pois, mutta ne läheisimmät ja oikeat ihmiset pysyy rinnalla sekä tietää että välitän kiireistä huolimatta.  Ajatus siitä etten kohta asu samassa kaupungissa mun rakkaimpien kanssa tuntuu kauhealta ja sen miettiminen tuo heti kyyneleet silmiin. Mulla on maailman ihanin perhe minkä puolesta tekisin mitä vaan ja kenet haluan pitää tiiviisti elämässäni aina, sitä ei muuta mikään <3 Olenhan mä asunut pari vuotta Helsingissä asti että ei tuo Oulu siihen nähden kaukana ole!

 

13342898_10206455572732924_1564629198922667563_n
Maailman ihanin, rakkain, hauskin, sekä toisiaan tukevin perhe 

 

Mä en voi muuta sanoa kuin että olen super kiitollinen siitä mitä mulla on! Vaikka elämä heittelee ja muuttuu yhtäkkiä taas hetkessä, on mulla ne tärkeimmät asiat kohdillaan. Ihanat ihmiset ympärillä sekä terveys <3 Välillä niinä hetkinä kun pienet asiat turhauttaa ja stressaa täytyy palautella itseään maanpinnalle ja muistaa millä asioilla on oikeasti merkitystä. Kun kuuntelee sydäntään, kaikki järjestyy aina lopulta parhainpäin!

Aurinkoista viikonloppua!

xx Annimaria

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *