Extraa kauneuteen

Ajattelin tehdä postausta ns extra kauneusrutiineistani, jotka tällähetkellä ovat rakennekynnet ja hiustenpidennykset. Ripsienpidennykset mulla oli monta vuotta kunnes allergisoiduin liimalle, enkä voi niitä enää ottaa. Sinäänsä ei haittaa, mielestäni katse on ns kirkkaampi ilman keinoripsiverhoa edessä, varsinkin jos huoltoväli venyy monta viikkoa ei takkuiset ripsikuidut anna oikeutta silmille. Tämä on vain minun mielipide.

Tällähetkellä mulla on päässä Simply Naturalin teippipidennyksiä 8kpl, eli enemmänkin tuuheutta kuin pituutta antamassa. Olen käyttänyt Simplyn hiusta monta vuotta sillä se on laadukasta ja helppoa hoitaa. Huollan pidennyksiä n. reilu 2kk välein, eli poistan SimplyNaturalin teipinpoistoaineella, pesen syväpuhdistavalla ja tehohoidan, jonka jälkeen ystäväni Sanni saa aina kunnian laittaa ne takaisin paikalleen 😉 Olin tämän syksyn ilman pidennyksiä mutta kyllä oma tukka on sen verran ohut että ilman kihartamista se ei näytä juuri miltään. Vaihtoehtona olisi ollut reilusti mittaa pois olkapäille jolloin olisi saanut ryhtiä omaan hiiren häntään mutta rakastan pitkää tukkaa ♥

Pidennyksiä on monia erilaisia ja erilaatuisia. Suosittelen hankkimaan pidennykset kampaajan kautta joka tilaa ne ammattilaistukusta, jolloin voi olla varma laatuun sekä hiusten alkuperään ja takuuseen. Kiinnitys mahdollisuuksia on useita, esim ommel, mago, sinetti, klipsi ja teippi. Mago ja sinetti kiinnitys kiinnostaisi itseäni myös mutta nämä teipit on kyllä helpot varsinkin kun mulla ei niitä paljoa ole.

Vinkkejä pidennyshiusten hoitoon:

  • Pese hiuksia siloittavilla ja kosteuttavilla shampoilla. Ei liian rakennepaikkaavilla tai volyymia antavilla shampoilla.
  • Käytä aina myös poishuuhdottavaa hoitoainetta (sillottava, kosteuttava..)
  • Pyyhekuivaan tukkaan jätettävää hoitoöljyä tai voidetta joka sis. lämpösuojan, selvittää ja silottaa
  • Kuivaa hiukset, älä kampaa ja revi märkänä
  • Harjaa hiuksia pehmeällä harjalla useasti päivässä, Simplyllä on oma ihana pidennysharja
  • Letitä hiukset joka yöksi niin ei pääse hieroutumaan ja takkuuntumaan niskasta

 

Itse hoidan hiuksiani sekä hiuspohjaa seuraavilla tuotteilla:

 

Shampoo ja hoitoaine, Wellan Oil Reflectionin kiiltoa ja sileyttä antava sarja. Geelimäinen koostumus shampoossa pesee tehokkaasti ja jättää ilmavan tunteen. Sisältää valkoteepuu-uutetta sekä Camelia öljyä, tuoksu on superihana!

 

Kerran viikossa/kahdessa viikossa pesen hiukset tai lähinnä hiuspohjan syväpuhdistavalla shampoolla, ja kuorin hiuspohjan mikrohelmiä sisältävällä SP shampeeling kuorinnalla. Suosittelisin KAIKKIEN kuorivan hiuspohjaansa välillä, sillä sinne kertyy hurjat määrät kuollutta ihosolukkoa, talia, muotoilutuotejäämiä ym jotka eivät lähde pois tavallisella shampoopesulla. Meillä on täysin sama iho kasvoissa ja hiuspohjassa, mutta emme hoida sitä läheskään yhtä paljon.. Eli kuorintaa ja kosteutusta myös hiuspohjalle!!! Hiuspohjaa saa, ja pitää myös pestä riittävän usein, eli älä turvaudu liian paljoa kuivashampooseen tai pitkitä pesuväliä turhaan. Emmehän olisi pesemättä käsiä tai kasvoja montaa päivää eli sama pätee hiuspohjassa. Siellä alkaa kerääntyä talia ja mikrobeja jos hiukset pesee kerran viikossa. Jos tuntuu että hiuspohja ärsyyntyy liiasta pesemisestä, on käytössä luultavasti vääränlaiset tuotteet.

 

dav
SP Shampeeling kuorinta ja Wella Care syväpuhdistava shampoo

 

 

Pesun jälkeen laitan pyyhekuivaan hiukseen Sebastianin Dark Oil hoitoöljyä jossa samassa kevyt pito. Niin ihana tuote, antaa täydellisen lämpösuojan, UV-suojan, kosteussuojan, antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä ilman rasvaista tunnetta.
Pesun jälkeen laitan pyyhekuivaan hiukseen Sebastianin Dark Oil hoitoöljyä jossa samassa kevyt pito. Niin ihana tuote, antaa täydellisen lämpösuojan, UV-suojan, kosteussuojan, antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä ilman rasvaista tunnetta

 

dav
Kevyt viimeistelyvoide joka siloittaa, poistaa sähköisyyttä ja antaa kiiltoa

 

 

screenshot_2016-12-01-19-46-09-2
Keltaisen sävyn pidän poissa SP:n Silver Blond shampoolla!

 

 

Kuvissa näkyvät rakenneynnet olen laitattanut Kajaanin Tukkapuodissa! Haluan usein aika yksinkertaistet ja vaalean sävyiset kynnet, enkä yleensä tiedä valmiiksi minkälaiset haluan kun penkkiin istun mutta aina sieltä löytyy joku uusi ihana sävy mitä Outi ehdottaa! Ensi viikolla olisikin jo huoltoaika, täytyykin alkaa miettimään minkälaiset joulukynnet haluan 😉

 

Ihanaa loppuviikkoa,

xx Annimaria

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *