Näin teet täydelliset kiharat nopeasti ja helposti

Heippa kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella <3

Myönnän, että en ole mikään hirveän aktiivinen hiustenlaitossa ja lähinnä ne roikkuvat tuossa mukana. Paitsi silloin, kun olen lähdössä ulos tai kuvauksiin.

En osaa tehdä nutturoita, enkä oikeastaan mitään muitakaan upeita kampauksia, mutta yksi juttu mulla kyllä on ja missä olen aika pro! Nimittäin kihroiden laitto.

Olen monta vuotta yrittänyt etsiä hyviä ja ennen kaikkea NOPEITA kikkoja kiharoiden tekoon ja vihdoin ja viimein olen siinä onnistunut. Nimittäin se vaikeus tulee siinä kohtaa, kun omistat aivan järkyttävän paljon hiusta ja sinulla ei ole silmiä takaraivossa, etkä osaa käyttää kahta peiliä samanaikaisesti 😀

Tässä siis viskut ja pieni videonäyte täydellisien kiharoiden tekoon:
(ps. saa nauraa ja ennenkaikkea koittaa tätä tyyliä!)

  1. Tarvitset suoristusraudan tai kihartimen ja monta ponnaria! ( hiusten paksuudesta riippuen )
  2. Suihkauta kosteaan tukkaan  KEVIN.MURPHYN hiuksiin jätettävää hoitosuihketta. Tämä tuote sisältää lämpösuojan, joten sitä on hyvä käyttää suoristusraudan alla.
  3. Anna hiusten kuivua tai kuivaa hiustenkuivaimella.
  4. Jaoittele hiuksesi ponnareilla osiin
  5. Aloita hiusten kihartaminen yksi osio kerrallaan. (Ponnarit auttavat siinä, ettei yksikään hius jää suoristamatta, edes takaa)
  6. Kun olet saanut kaikki hiukset kiharrettua, voit avata ponnarit varovasti.
  7. VALMIS! Suihkauta vielä KEVIN.MURPHYN hiuslakkaa hiuksiin. Tämä teholakka ei tahmaa, eikä jätä hiuksia kovan tuntuisiksi, mutta pitävät kiharat kuosissa koko päivän!

 

Jos kaipaat huippulaadukkaita hiusten muotoilutuotteita tai muita hiustenhoitotuotteita, niin Session Salonilla on superkiva etu ensiostajalle, eli -15% alennus ensimmäisestä ostoskerrasta.
Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ!

*Postaus tehty yhteistyössä Session Salonin kanssa.

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *