RUSH -trampoliinipuisto

Käytiin viime viikon perjantaina Elinan ja Annin kanssa testaamassa Rush trampoliinipuisto. Saatiin jopa meidän miehetkin kiinnostumaan pomppimisesta, joten lähdettiin koko porukka kohti määränpäätä Helsingin Pitäjänmäkeä, jossa toinen pisteistä sijaitsee (toinen löytyy Vantaalta)

Mikä siis on RUSH -trampoliinipuisto?

Rush Helsinki on avattu vuonna 2016 Pohjoismaiden ENSIMMÄISENÄ trampoliinipuistona. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista ja löydät paikanpäältä monenlaista eri aktiviteettia. Puisto sopii kaikenikäisille ja siellä on mahdollisuus pitää mm. synttäreitä.  Toinen puisto sijaitsee Vantaalla ja puistossa on noin. 80 erilaista trampoliinia.  Lisäksi puistosta löytyy mm.trampoliiniwipeout, kallistetut trampoliiniseinät sekä ainoana Suomessa: LaserMaze trampoliinihuone, jossa mitataan tiimipelitaitoja, nopeutta ja ketteryyttä.

Rush trampoliinipuiston nettisivuille pääset suoraan TÄSTÄ

Sisälle päästyämme huomasimme, että perjantai – illan kunniaksi oli koko halli valaistu hämäräksi ja valot vain vilkkuivat jokapaikassa! Vähän kuin hohtokeilauksessa. Siistiä!
Jaksoimme pomppia tunnin putkeen ja voin kertoa, että kyllä kävi ihan urheilusta ja takareidet olivat ihan hellänä pomppimisen jäljiltä.
Meillä oli ihan super hauskaa ja kokeiltiin kaikkea mahdollista. Hallissa oli paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten hyppytorni, ”karuselli” ja koripallo tramppa! 😀

Voin lämpimästi suositella trampoliinipuistoa  hauskana ajanvietteenä, jossa huomaamatta tulee tehtyä päivän urheilusuoritus! 🙂 Puisto sopii niin pariskunnille, kaveriporukoille ja koko perheelle, joten olitpa minkä ikäinen tahansa, puistosta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lisäksi puistosta löytyy kahvio, WiFi ja lukolliset pukukaapit.

Offerilla on nyt tällä hetkellä menossa tarjous, jonka ansiosta pääset puistoon -40% alennuksella!  (kaksi henkilöä yhteensä 24€!)

Suoraan offerillan tarjoukseen pääset TÄSTÄ.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *