Weekend snapshots // Mark Knight

Viime viikolla tuli alkuviikosta ahkeroitua töissä ja hoidin paljon kaikkia pakollisia juttuja, mitä alkuvuodesta pitää hoitaa. Muun muassa jonotin puoli päivää verotoimistossa, koska torkutin aamulla niin pitkään, etten ehtinyt verotoimistoon hyvissä ajoin ennen avaamisaikaa. Hyvin tavallista, että ”vapaapäivinä” joutuu hoitamaan kaikkia asioita. Varsinaisia vapaapäiviä siis.

Perjantaina heräsin aikaseen aamuun töihin, ja illalla oli suunnitelmissa lähteä mun tyttöjen kanssa Capitaliin Mark Knightia kattomaan. Ei oltu tällä kokoonpanolla päästy viettää iltaa kuin viimeksi elokuussa, vihdoinkin kaikki oli paikalla! Ilta täytti kyllä odotukset ja oli todella hauskaa! Juhlapaikka toi paljon vanhoja hauskoja muistoja mieleen parin vuoden takaa, ja oli ihanaa nähdä paljon tuttuja kasvoja! <3  Lauantai- iltana latailin vaan akkuja sunnuntain työvuoroon.

murutt

12583952_10203789180528481_1850760316_n

Harvoin osaan kuvailla mun musiikkimakua, tai sanoa jotain yksittäistä artistia kenen musasta erityisesti pidän. Keskityn enemmän itse biiseihin, enkä oo koskaan fanittanut vaan jotain tiettyjä. Mark Knight nyt on ainakin yksi sellainen, keneltä löytyy enemmän kuin pari hassua biisiä, mitä kuuntelen.

Hauskaa viikkoa kaikille!

xoxo

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *