Töölö Gym BIC

Kaupallinen yhteistyö: Töölö Gym BIC

Klaukkalan kuntosalitarjontaan en oo koskaan kovin syvällisesti perehtynyt, eikä nimenomaan salilla treenaaminen oo aikaisemmin ollut mulla mitenkään isossa roolissa kuntoilun saralla. Ennen enemmänkin kävin juoksemassa, sillä mun kotiseudulla on tosi hyvät lenkkeilymahdollisuudet. Talvisin tuli hankittua halvimmalle hikisalille kortti, kun pakkasessa juokseminen ei maittanut.

Sain mahdollisuuden päästä Töölö Gymille kokeilemaan, miltä treenaaminen siellä maistuu. Oon marraskuusta asti käynyt Fresh Fitnessillä Sörnäisissä, mut mukavaa päästä tekee treeniä myös muualla! Tää sijaitsee lisäksi kivasti ihan työmatkan varrella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisillä kerroilla kiinnitin huomiota mukavaan henksuun ja rentoon ilmapiiriin. Aulassa on aina joku tervehtimässä kun astuu sisään. Sisältä löytyy viihtyisät tilat, paljon pinta-alaa ja ennen kaikkea riittävästi laitteita! Oli häkellyttävää treenata ekana päivänä, kun olin tottunut aikaisemmin, että kaikkea on suurin piirtein vaan yks kappale. Vaikka Töölö Gymillä olisikin vilkasta ”ruuhka-aikaan”, ei mun oo tarvinnu tähän mennessä käyttää tehokasta treeniaikaa odotteluun. Lisäksi saa tehdä rauhassa omat sarjat loppuun, ilman että kenenkään katse porautuu sun selkään samalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Töölö Gymillä järjestetään myös ryhmäliikuntatunteja, joilla en oo uskaltautunut ja ehtinyt mennä käymään. Oon enemmänkin yksin liikkuja, mut kerron ryhmäliikuntatunneista lisää, kun oon rohjennut tutustua niihinkin! Hikijumpan jälkeen on mahdollisuus ottaa hetki helppoo saunassa tai solariumissa. Naisten pukuhuoneessa löytyy riittämiin kaappi- ja peilitilaa laittautumiseen. Suuren suuren plussan annan Töölö Gymille hiustenkuivaimista, -kihartimista ja -suoristimista! Mikään ei oo raivostuttavampaa kuin raahta koko kodin kylpyhuoneen irtaimisto mukana salille, jos on sovittuja menoja/töitä salin jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikin puolin positiivisin fiiliksin on treenit sujuneet, toki aina uudessa paikassa mulla menee hetki totutella, missä mikäkin laite olikaan, mitkä säädöt ovat itsellleni sopivat jne. Mut tekemällä sitä taitaa vaan oppia.

xoxo

 

Facebooktwittermail

8 kommenttia “Töölö Gym BIC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *