Synttärifiiliksiä

Silmät sikkurassa kirjoittelen tätä tekstiä, bussissa istuen matkalla töistä kotiin. Edes pimenevä syksy ei saa mun rytmiä niin sekaisin kuin iltavuoro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltaisin kuitenkin tapahtuu yleensä kaikki hauskanpito, niinkuin myös viime viikonloppuna. Viikonlopun bootcamp-treenit,   täydet työpäivät ja tuplasynttärit pitivät huolen, että olin maanantaina vielä snadisti loppu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muihin vuosiin verrattuna tämän vuoden synttärit oli varsin erilaiset. Normaalisti olisi ehkä poksauteltu skumppapulloa ja vedetty kosteen baari-illan jälkeisenä aamuyönä ja päivänä jotkut ujot safkaöverit.

Oreo kakku ohje

Tänä vuonna teema kuitenkin oli ”hillitysti sushia ja vähän Oreo-kakkua”. Yhdistelmä toimi varsin hyvin vaikka boolia oli tietysti tajolla, muttei minulle.

Mun syksyn vapaa-aika on varsin vähäistä ja parasta olikin vaan nauttia ystävien seurasta, sitä kun harvoin saa sumplittua tapaamisia niin, että kaikki pääsis yhtäaikaa saman pöydän ääreen.

Ja pakko sanoa tähän loppuun vielä, että vaikka syksy on mulla täynnä tavoitteita  ja ties kuinka monta stressitekijää ja huolenaihetta, oon silti niin onnellinen kaikesta mitä mun ympärillä on! ❤️ Tää syksy on samalla rankin mutta paras syksy ikinä, ja aion nauttia jokaisesta hetkestä! 💯

 

xoxo,

 

Vanity

Facebooktwittermail

191 kommenttia “Synttärifiiliksiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *