Miss Helsinki 3. karsintakilpailu fiilikset

Viikonloppuna pääsin jännittämään muiden tyttöjen puolesta, kun Vanhalla Ylioppilastalolla Summer Heatissa järjestettiin kesän vika karsintakilpailu Miss Helsinkiin. Kävin päivällä katsomassa mimmien muotinäytöksen ja illalla vasta oli skaban kohokohta, missä semifinaalipaikan saaneet julkistettiin.

misshelsinki2017

Reilu pari viikkoa jäljellä enään semifinalistien Boot Campiin, jossa kuulemma erotellaan jyvät akanoista. Tiedossa on hauskaa tekemistä yhdessä, haastattelutuokioita ja finaalipaikan jännittämistä. Oon yrittänyt valmistautua Boot Camp-viikonloppuun sekä henkisesti – että fyysisesti. Mukana on niin paljon upeita tyttöjä, että ihan syystäkin saa jännittää.

misshelsinki2017

Viime viikot oon omistautunu lähinnä vaan omaan hyvinvointiin, itteni hemmotteluun sekä treeniin. Villen Erolan ohjauksista on ollut mulle kullanarvoinen apu, ja jonka kautta oon saanut puhtia treeniin. Urheilun lomassa oon kuitenkin muistanut myös nauttia elämästä ruoan muodossa edes kerran viikossa, koska noh.. suklaa <3 Ei tästä skabasta tulis omalla kohallani ainakaan mitään, jos pitäis painaa pipo niin kireellä ja syvällä päässä, ettei veri kierrä.

miss helsinki

miss helsinki2017

Anyways, vielä pari kuvaa perjantai-illalta. Iho meni kananlihalle katsoessani yleisöstä lavalla olevia tytsyjä, kun tuli mieleen oma karsintakilpailu ja se fiilis kun saa olla lavalla ja loistaa; se on jotain niin käsittämättömän siistiä, että se nostaa karvat pystyyn!

 

 

 

Facebooktwittermail

57 kommenttia “Miss Helsinki 3. karsintakilpailu fiilikset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *