Jos harrastus ei vie sun kaikkia rahoja, et harrasta tarpeeks tosissaan

Mitä treenaamiseen tulee, oon todellinen välineurheilija ja yks parhaista motivaattoreista on uudet treenikuteet. Sekä hyvässä että pahassa, sama periaate näyttää pätevän muuallakin.

Olympus kokemuksiA

Ensimmäisen blogini vuodet kuvasin äidin järjestelmäkameralla, mutta muutaman vuoden jälkeen sain ihan oman blogikameran. Olympus PEN E-PL 1 vs Olympus PEN Lite E-PL 7, varmaan ihan hyvä aika päivittää kamera tähän päivään. Objektiivien vuoksi oli myös luonnollista jatkaa tällä Olympuksen polulla, varsinkin kun tätä kyseistä kameraa on kehuttu vähän kaikkialla. Lisäksi perustoiminnot ovat tutut ja turvalliset. Sattumalta sain myymälän viimeisen kappaleen, joten kotona huomasin paketista löytyvän vielä lisäsalama + jotain muotokuvasälää. Ei kai siinä 😀

Olympus bloggaaja

olympus kokemuksia 3

Olympus kokemuksia1

Kooltaan tämä uusi on lähes samankokoinen, muotoilultaan ehkä aavistuksen sirompi. Iso näyttö tuntuu edellisen minin rinnalla aikamoiselta ruudulta, mutta entistä tärkeämpää on nähdä kuvat isompana, sillä tällä kameralla kuvat saa postattua someen tai minne tahansa kanavaan – missä ikinä olenkin.

olympus kokemuksia 6

Kameran saa nimittäin yhdistettyä omaan älypuhelimeen käyttämällä WiFiä ja Olympuksen omaa sovellusta. Pari napinpainallusta ja voin ladata haluamani kuvat puhelimeen!

olympus kokemuksia2 olympus kokemujsia 4

 

Toinen ominaisuus saa selfie-geimin täysin uusille leveleille; kääntyvän näytön kautta kameraselfieissä ei voi muuta kuin onnistua! Tosin kameran kädessä pitäminen vaatii kyllä pientä opettelua, mutta tämä ominaisuus on varmasti Some-Vivin lemppari!

Seuraavassa postauksessa vähän Miss Helsinki-juttuja, seuraavaan kertaan siis! 😉

 

xoxo

 

Facebooktwittermail

154 kommenttia “Jos harrastus ei vie sun kaikkia rahoja, et harrasta tarpeeks tosissaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *