Finaalikropan metsästys by FITDIAMONDS

Koko viikko on vilissyt silmissä ja vaan yhtäkkiä hujahtanut ohi. Ei ees jotenkin oo yhtään viikonloppufiilis. Loman kunniaksi hankin sopivasti myös syysflunssan, mutta onneksi kuumeelta ollaan vältytty. Pyöräytin aamun käyntiin kuitenkin varmuuden vuoksi inkivääriteellä, sillä eilen ja tänään piti olla skarppina Fit Diamondsin bootcampillä Forever Töölössä.

inkivääritee

 

Käytiin Jarin ja Heidin kanssa läpi saliohjelmia ja treeniliikkeiden tekniikkaa, kuunneltiin ravintoluentoja sekä vedettiin mm. HIIT-treenejä. Tai noh, mä olin kuunteluoppilaana ja virallisena snäppien kuvaajana 😀 Musta tuntuu, ettei meitä tulla päästämään todellakaan helpolla, vaan tulevilla bootcampeilla painetaan polvet ruvella ihan täysiä.

casalltraining

FitDiamondsTeam

Tässä kun on viettänyt viime päivät varsin tiiviisti yhdessä finalistikymmenikön kanssa, oon tullut tulokseen että meillä on aivan mahtava tiimi! Vaikka tää onkin kilpailu, me tehdään silti kaikki jutut yhteistyönä ja jeesataan toinen toisiamme. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisia timantteja näistä kilpasiskoista hioutuu neljän kuukauden aikana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fitdiamondsteam

Pakko ehkä vähän myös hehkuttaa meidän vamentajia Jaria ja Heidiä; huipputyyppejä, jotka ei kuitenkaan anna löysäillä ja sanoo asiat just suoraan kaunistelematta. Vaikka itse oonkin treenannut säännöllisesti, on helpottavaa treenata koko syksy täysillä tietäen, että taustalla on kaksikko, jonka ammattitaitoon voi täysin luottaa – myös henkisellä tasolla.

fitdiamonds personal training

ptjarisorsa

forever töölö

Vaikka en viikonlopun bootcampilla itse treenannut, olin kotiin päästyäni ihan puhki kaikesta uudesta informaatiosta, mitä päivien aikana oon koittanut imeä itseeni. Nyt meen ettimään Netflixistä jonkun hyvän leffan ja tyhjennän jääkaapista viimeiset Cokis Zerot. Huomenna niille sanotaan nimittäin haikeat hyvästit vähäksi aikaa.

forever töölö

 

xoxo,

Vanity

Facebooktwittermail

27 kommenttia “Finaalikropan metsästys by FITDIAMONDS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *