Tapaninpäivä

Mulla oli tänään Tapaninpäivän kunniaksi seksiä. Tai ehkä lähinnä siksi, kun joulu meni perheen seurassa eikä silloin ollut miesseuraa. Viime kerrasta oli muutenkin jo vähän yli viikko. Mutta se meni ohi jotenkin niin nopeasti ja haparoiden, että jäin ihan miettimään harrastinko edes seksiä? Käytetty kortsu muistutti itsestään keittiön roskiksessa, joten taisin harrastaa.

Tämän miehen oli tarkoitus tulla hakemaan minut ja kyyditä kotiin. Sen jälkeen hengailisimme luonani ja katsoisimme fiiliksen mukaan mitä tapahtuu. Hän oli kerran aiemmin tehnyt mulle oharit, joten en tällä kertaa luottanut 100%:sti hänen tulevan. Eikä hän sitten tullutkaan.

Olimme sopineet edellisenä päivänä kellonajat ja hänellä oli osoite hyvin tiedossa. Missään ei ollut mitään epäselvää, ei ainakaan pitänyt olla. Tänään aamupäivällä laitoin hänelle viestiä tuntia ennen kuin miehen oli määrä minut hakea, eikä hän vastannut. Tiesin heti, ettei hän tulisi. Tämä oli yksi niistä ihmisistä, joilla ei tuntunut olevan käytöstapoja eikä arvostusta toisia kohtaan. Menin siis bussilla, kuten olin alunperin suunnitellutkin. En jäänyt odottelemaan mitään vastausta.

Oltuani kotona pari tuntia, mies laittoi minulle viestiä ja kertoi nukkuneensa pommiin ja olevansa tosi pahoillaan. Aivan varmasti, en voinut uskoa häntä. Eihän minulla ollut enää mitään syytä luottaa häneen. Hän vannoi ettei huijannut ja sanoi ehtivänsä näkemään parin tunnin päästä jos haluaisin. Hän tulisi silloin luokseni. No mikäs siinä, minua kyllä panetti. Ja toisaalta en uskonut hänen edes tulevan. Eli tulkoon jos tulee, jos ei niin nukun mukavat päiväunet ja otan illan rennosti itsekseni.

Ihme kyllä, mies piti minut ajan tasalla aikataulustaan ja tuli kuin tulikin luokseni. Hän näytti siltä, kuin olin kuvien perusteella odottanutkin. Emme olleet vielä kasvotusten tavanneet aiemmin, joten tapaaminen luonnollisesti vähän jännitti meitä molempia. Olin parhaillaan joulunajan kunniaksi katsomassa jouluista perhe-elokuvaa. Sanoin hänelle, että valitettavasti tätä olisi nyt ohjelmassa. Olihan edelleen joulu. Ei se häntä haitannut. Mies istui viereeni sohvalle ja nappasi minut kainaloonsa. Hänen kätensä olivat jääkylmät. Hölmö ei ollut käyttänyt käsineitä. Vaikka ei ole pakkasta, niin onhan nyt talvi kuitenkin..

Miehen kädet lämpenivät nopeasti hänen silitellessään minua ja tunnustellessaan rintojani ujosti vähän väliä. Oli oikein mukavaa makoilla puoliksi toisen sylissä ja ottaa vastaan hellittelyä. Mies tunnusteli välillä toista pakaraani ja siirsi toisen kätensä haaroväliini olohousujeni päälle, ja ärsytti klitoristani. Alkoi tuntumaan niin ihanalta.

Pian mies totesi, että muahan pitäisi nuolla kunnolla. Se olisi erittäin tervetullutta. Sanoin hänelle, ettei tuosta tarjouksesta voinut ikinä kieltäytyä. Hän oli etukäteen viesteissään jo mainostanut sitä, kuinka halusi nuolla minut kunnolla ja ettei meille tulisi riittämään yksi kondomi. Niitä tarvittaisiin useita. Minulla oli siis tietyn tasoiset odotukset.

Mies asetti minut sohvalle makaamaan, tuli päälleni hetkeksi pussailemaan ja riisui housuni ja minä paitani. Hän riisui myös oman paitansa. Otettuaan vielä pikkarini pois hän kehui pimppiäni. Käyttämällä juuri tuota sanaa. Hän kehui sitä paljon ja sanoi monesti ”Oh fuck”. Sanoin hänen olevan hassu, ja hän ihmetteli miten niin. Hän sanoi nuolevansa minua jos todella halusin sitä, ja minähän halusin. Hän aloitti. Tai niin luulin. Hän pussaili reisiäni ja voihki ja jatkoi pimppini kehumista. Välissä hän kysyi tykkäsinkö minä. En ihan tiennyt mistä piti tykätä, joten sanoi vain tykkääväni. Eihän vielä tapahtunut mitään vai tapahtuiko? Olen kyllä aiemmin elämässäni saanut todella hyvääkin suuseksiä, mutta en tiennyt miksi tätä touhua olisi pitänyt kutsua.. Mies jatkoi, outoa pussailuaan. Viimein hänen suunsa löysi klitorikseni. Mutta se kävi siinä ikävän lyhyesti ja pussasi vain hieman. Mies kysyi jälleen tuntuiko hyvältä.

En ihan tiennyt oliko hän nyt tosissaan. Oliko tämä sitä ”haluan nuolla sut kunnolla” meininkiä? Rehellisesti sanoen en ollut tuntenut hänen kieltään vielä kertaakaan. Sanoin hä

Kuva netistä
Kuva netistä

nelle tämän tuntuvan ihan hyvältä. Mies laski taas päänsä ja pahoitteli kuinka häneltä erittyi sylkeä. Ähh.. Sanoin sen luultavasti kuuluvan asiaan ja yritin vain sulkea silmäni ja nauttia. Viimein hän nuoli minua. Ihan hiukan. Kehotin häntä jatkamaan samalla tavalla. Hän nuoli vielä hiukan lisää, kunnes pussaili taas reisiäni, pyyhki kasvojaan niihin ja sanoi minun olevan ihan kuolassa.. Mitä helvettiä tämä oli. Ei ainakaan sitä suuseksiä, mitä minulle oli etukäteen myyty. Aloin toden teolla kyllästymään tähän pelleilyyn ja totesin vain miehelle, että ehkä hänen tulisi ottaa minut.

Mies kysyi olinko oikeasti sitä mieltä. Olin minä. Hän sanoi, ettei ollut ottanut kortsuja mukaan. Minulla oli yksi, sillä olisi pärjättävä. Tähän astisen yhteisen kokemuksemme mukaan olin sitä mieltä, että yksi kerta todellakin riittäisi.. En uskonut sen olevan mieltä räjäyttävää.

Ja sehän ei ollutkaan mieltä räjäyttävää. Valitettavasti. Minulle oli mainostettu etukäteen villiä seksiä. Olin saanut dick picejä (niitä pyytämättä) ja myös kuvia hänen upeasta kropastaan. Olihan hän myös sanonut, ettei meille se yks kondomi riittäisi kun minut pitäisi ottaa monin tavoin..

Saamani ”suuseksin” jälkeen sanoin käyväni vessassa. Halusin pestä ällöttävät kuolat reisistäni pois. Tultuani takaisin mies kysyi epäröivästi missä haluaisin hänen ottavan minut. Naurahdin lempeästi ja sanoin, että sänky kävisi oikein hyvin. Menimme sängylleni ja kaivoin kortsun esiin. Otin edelleen päälläni olleet rintsikat pois ja mies asettui päälleni boksereissaan. Hän totesi, että meidän pitäisi saada hänet vielä kovaksi. Pussailimme hetken ja hän tunnusteli rintojani. Ei mennyt montaa minuuttia, kun hän sanoi ettei jaksaisi enää odottaa.

Mies riisui bokserinsa ja alkoi pukemaan kortsua päälleen. Hän valitti koko sen laittamisen ajan kuinka se oli aina yhtä hankalaa. Niin kai sitten.. Hyvin se näytti sujuvan. Meinasin kysyä mieheltä, oliko tämä hänen ensimmäinen kertansa, sillä minun oli vaikea uskoa, että hän olisi ainakaan koskaan tyydyttänyt ketään. En tietenkään kysynyt, koska eiköhän siinä olisi mennyt hänen fiilikset.. En halunnut vaikuttaa hänen itsevarmuuteensa.

Mies oli etukäteen sanonut minulle, että aina ensimmäistä kertaa uuden kumppanin kanssa ollessaan oli hänen tulemisensa hyvin herkällä ja ns. tavaraa tulisi paljon. Siksi hän olisi halunnut harrastaa seksiä useamman kerran peräkkäin. Hän muistutti minua tästä ja sanoin olevani valmistautunut henkisesti. Mies työnsi itsensä sisälleni, mutta se menikin ohi. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi ”voi ei”. Mitä ihmettä tää oli?! Otin hänen munastaan kiinni ja ohjasin sen minuun. Ei tämä nyt niin vaikeaa ollut..

Se oli ihan ok kokoinen, ei hullumpi. Hän liikkui rauhallisesti ja muistutti minua ottavansa varovasti, jottei tulisi heti. Sanoin ymmärtäväni. Hän jatkoi rauhassa noin puoli minuuttia kunnes totesi, että ihan sama. Hän kiihdytti tahdin rynkytykseen ja alle toisen puoliminuuttisen, hän tuli. Mies naurahti ja sanoi varoittaneensa minua, vetäytyi ulos minusta ja otti kortsun saman tien pois. Makasimme hetken vierekkäin, minä selkä häneen päin enkä voinut olla naurahtamatta hermostuneesti. Mies kysyi mikä oli, mutta en osannut sanoa.

Mies totesi, että kortsun voisi viedä roskiin. Kehotin häntä ihan itse kiikuttamaan sen, ei siinä apuani tarvittaisi. Mies astui pois sängystä ja sanoi, että voisi olla ikävä mennä nukkumaan kun löytäisi käytetyn kortsun sängystä. Samalla hän poistui kylpyhuoneeseen. Hehheh, olipa hänellä hauska toteamus.. En voinut olla pyörittämättä päätäni. Nousin itsekin sängystä ja puin päälleni.

Mies huuhtaisi itseään nopeasti ja palasi kylpyhuoneesta pukemaan. Hän kysyi missä olisi lähin bussipysäkki ja totesimme hänen löytävän sen. Sen suuremmitta puheitta mies puki nopeasti kengät jalkaan ja takin päälleen, avasi oven ja sanoi, että ehkä olisimme yhteydessä ja sulki oven. Hyvä jos hän edes vilkaisi lähtiessään minuun päin. Olin hyvin häkeltynyt. Menin keittiöön juomaan vettä ja koitin vain miettiä, että mitä viimeisen tunnin sisällä oikein tapahtui. En osannut sanoa. Tämä oli jotenkin erikoinen seksikokemus ja niin täysin erilainen, kuin se mielikuva joka minulle siitä oli myyty.

Mitä luultavimmin en tule ottamaan mieheen enää yhteyttä..

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *