Hierontatreffit

Aktivoiduin taas pienen breikin jälkeen Tinderissä. Muutama match tuli, joista parin kanssa aloin enempi juttelemaan. Sovin heidän kanssaan treffit peräkkäisille päiville.

Ensimmäinen heistä oli ammatiltaan hieroja ja juuri muuttanut uuteen asuntoon. Hän kutsui minut tsekkaamaan uutta asuntoa ja hierottavaksi. Hän olisi pian aloittamassa uudessa paikassa hierojana, ja olisi kiva vähän palauttaa asioita mieleen. Sanoin heti, että hieronta kuulosti minun korvaani turhan seksuaaliselta. Tällä kertaa en ollut nimenomaan seksitreffejä haeskelemassa vaan halusin tutustua uusiin ihmisiin, ja katsoa kuinka käy. Mies vakuutti, että kyseessä olisi ihan ammattimainen hieronta, mutta voisimme tietenkin skipata sen jos minua ajatus ahdisti. Pohdin hetken ja totesin hänelle, että kunnon hieronta ei olisi pahitteeksi. Niskat menevät kuitenkin jumiin säännöllisin väliajoin.

Olin treffejä ennen syömässä ystäväni kanssa. Otimme siinä skumppapullon puoliksi ja jälkkäriksi vielä drinkit. Se nousi päähän kivasti. Myöhästin näkemistä miehen kanssa puolella tunnilla. Hän olisi tulossa hakemaan minut kotoani, ja minulla kyllä kestäisi ennen kuin ehtisin kotiin asti. Kerroin hänelle, että saattaisin olla hiukan kännissä, toivottavasti se ei haittaisi. Se ei varsinaisesti ole suositeltavaa hierontaan mentäessä. Mutta hän lupasi ottaa asian huomioon.

Kun saavuin kämpilleni, mies notkui taloni edessä puhelin kädessään. Halasimme tervehdykseksi ja kävelimme hänen autolleen. Hän näytti aika lailla siltä, mitä kuvat olivat minulle jo kertoneet. Ihan ok, mutta ei hullumpi. Mies vaikutti jännittyneeltä ja höpötteli koko ajomatkamme jotakin. Se on kyllä aina hyvä asia, että mies on puhelias. Hän oli tosiaan vasta muuttanut tähän asuntoon, joten sisustukseen ei oltu vielä ehditty panostaa. Oli hän myöskin kertonut, ettei hänellä ollut pahemmin silmää sisustuksen suhteen. Asunto näytti hyvin pelkistetyltä, mutta siistiltä. Istahdimme aluksi sohvalle ja hän tarjosi minulle lasin vettä. Sen suuremmitta puheitta hän totesi, että kaipa hän alkaa laittamaan hierontapöytää valmiiksi kun hierottavaksihan olin tulossa. Se sopi hyvin. Tunsin olevani kännissä ja mietin kuinka pysyisin hereillä, kun kuitenkin sulkisin silmäni makoilun ajaksi. No, ehkä hän olisi kovakourainen ja pitäisi minut hereillä.

Mies sai pöydän valmiiksi. Hän sanoi poistuvansa toiseen huoneeseen siksi aikaa kun ottaisin paidan pois. Riisuin paitani, kävin hierontapöydälle vatsalleni makaamaan ja avasin rintsikat. Hihkasin miehelle, että nyt olisi valmista. Hän tuli takaisin ja laittoi viltin tai pyyhkeen ylleni. Mies levitti käsiinsä hierontaöljyä ja alkoi hommiin. Hän hieroi hyvin ammattimaisesti ja sopivan kovaa. Kyllähän sen pitääkin tuntua eikä olla mitään hipsuttelua, jos haluaa hieronnan tehoavan myös. Rupattelimme niitä näitä siinä samalla. Kaikki oli hyvin normaalia, kunnes mies kysyi missä olin asunut aiemmin ja kuulin suustani tulevan selityksen kuinka olin pari edellistä vuotta asunut kadulla, jossa en ollut oikeasti ikinä asunut. Heti kun oli sanonut sen ääneen hämmennyin, ja mietin mielessäni, että mitä minä oikein selitän?! No, en korjannut väitettäni miehelle vaan pysyin tarinassani. En todellakaan kehdannut myöntää, että olin niin kännissä etten hallinnut enää puheitani.. Ilmeisesti näinkin voi joskus käydä. Heh.

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Loput hieronnasta sujuikin leppoisasti. Sillä minähän nukahdin.. Olin kuulemma tuhissut nätisti. Kyllä hävetti, mutta minkäs sille voit. Miellyttävä hieronta + alkoholia veressä = makoisat unet. Mies poistui taas huoneesta siksi aikaa, että puin päälleni. Istahdimme taas sohvalle ja hän tarjosi lisää vettä. Hän muistutti juomaan paljon, varsin siksi kun olin ollut vähän hiprakassa. Eli hyvin humalassa, mutta sitähän en hänelle myöntänyt. Minä join vettä, ja lupasin juoda vielä kotonakin. Katselimme jonkin aikaa tv:tä kunnes alkoi olla jo sen verran myöhä, että minun kannatti alkaa miettimään kotiin lähtöä. Mies sanoi, että voisi ehdottomasti heittää minut kotiin. Siinä ei olisi mitään ongelmaa. Kyllähän se minulle kävi, en vain olisi halunnut olla vaivaksi. Mutta jos ei siitä kerran ollut vaivaa, niin mikäs siinä sitten. Aloimme pikku hiljaa lähtemään.

Ajomatka meni edelleen mukavasti rupatellen. Kun saavuimme taloni eteen, halasin miestä hyvästiksi. Emme puhuneet mitään uudelleen näkemisestä. Seuraavana päivänä mies kuitenkin innokkaana kysyi, olivatko lihakseni kipeät hieronnan jäljiltä. Viestittelimme hyvin niukasti. Päivää myöhemmin hän vielä kysyi, halusinko tavata uudelleen. Sanoin, ettei ehkä tällä hetkellä tuntunut kuitenkaan siltä, että haluaisin tapailla. Todellinen syy oli se, ettei mies vain sytyttänyt minua tarpeeksi.. Ihan komea, mutta kipinä puuttui. Niin kuin se melkein joka kerta puuttui. Mies sanoi, ettei hänkään tällä hetkellä mitään vakavaa etsinyt, mutta hauskaa voi pitää. Vastasin hänelle yhdellä sanalla eikä hän enää palannut aiheeseen. Viestittelymme jäi siis siihen. Sain kuitenkin hyvän hieronnan ja vielä ilmaiseksi. Ja aikamoista herrasmiespalvelua, että sinut haetaan kotoa ja kyyditään sinne takaisin. Ei valittamista.

Minullahan olisi tosiaan seuraavanakin iltana ollut Tinder-treffit, mutta jotenkin kun tämä tyyppi ei hetkauttanut niin peruin ne seuraavatkin. Hän olisi tottakai voinut olla monta kertaa hurmaavampi, mutta jäi vain taas semmoinen fiilis, että treffeillä käynti ei ollut muuta kuin ajan hukkaa. Eiköhän ensi viikolla fiilis kuitenkin taas muutu. 🙂

__

Ihanan rentouttavaa joulua kaikille ihanille lukijoilleni! <3

Jos et vielä joululahjahankintoihin hyödyntänyt www.lelulaatikko.com :in alekoodiani, niin ehkäpä jotain pikkutuhmaa Uudeksivuodeksi? 😉 Mulla olisi siis tarjolla 20 % alennus, alekoodilla “SYÖJÄTÄR” www.lelulaatikko.com :in verkkokauppaan, aikuisten lelujen ja mm. seksikkäiden asujen maailmaan. 😉

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *