Tjenis i morgonskogen

Vet inte vad rubriken kom från.. någonstans av de små hjärncellerna väl! Menmen, godmorgon people!! Här är jag uppe med tuppen för att hinna med allt, och det går bra! Jag har fått allt gjort nu och bara några enstaka grejer innan jag ger mig av till fotograferingen! Fotograferingen igår blev också superbra och rolig, snabbt gick det också, förvånansvärt snabbt!! Är van att det tar timma-tals och jag får stå och frysa/svettas/hungrig/törstig/blind av sminket/uttråkat osv medan fotografen pillar med kameran och de andra med kläderna och pratar nåt språk jag inte tolkar. Men denna gång är det lite annat, för fotografen tycker det är viktigt att modellen har det bra så han påminde mig om allt från mat, vatten,energi, varma kläder osv för att allt ska funka bra, för det syns ju hur man mår på bilderna oftast 😉 Och detta är ingen foto för typ tidning eller något omslag, bara en rolig grej vi gör tillsammans för att hjälpa varandra till portfolion och andra användningar. Visste ni att vi ska ta naturliga bilder och inte ett dugg redigera dem! Blir skoj, och intressant, och mera ”påriktigt”, nu får vi se om man finner några musklerbabysar som kommer med på foto utan att fuska med skärpa och kontrast eller något annat efteråt. Hoppas man ser något och jag kan se utveckling! Säkerligen om man jämför med mina modell bilder från förut, haha några är så hemska att jag aldrig kommer dela med mig dem, sorry om jag kallar smal för hemsk men jag har väl rätt att kalla mig för hemsk och allt vad jag nu vill kalla mig, men det var ju en stor del för att jag inte åt tillräckligt och jag var sjuk.

ggggggg

 

Nu ska jag äta lite mellanmål och dricka mina aminosyror så kör vi till gymmet för ett snabbt pass, sen tror jag att jag hoppar i solariet (brukar inte gå där, typ högst 3-4 gånger per år) för det känns bra till fotograferingen, men knappast får man någon färg efter en gång men kanske en liten extra kick eller självförtroende! Sen är det dags att fixa mig och packa alla grejer, ta matlådorna med i matlåde kassen och fixa några saker hemma innan vi åker iväg! Har lite kris för imorgon är det kalas och jag har ännu inte heller några planer, herregud kommer ju att komma tomhänt om det ser ut på detta vis.. känner mig hemskt självisk nu då jag bara tänker på mig själv och vad jag borde göra till mig själv, guud! måste nu snabbt försöka fixa något!

Hejdå vi ses och hoppas både jag och ni får en grym dag, p.s WELCOME APRIL! och p.s två, i detta inlägg var det inget aprilskämt.. och jag hoppas att jag inte möter på såna under dagen haha… jag är själv den personen som faktiskt brukar hitta på alla tusentals bus och skämt men inte denna gång!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *