Tjenare peeps

Hejsan!

Här har det varit dött! Men inte däremot i livet utanför datorn.

Veckan har bara sprungit iväg. Har varit lite seg med träningen, men nu har jag fått den igång igen och tror det gjorde mig riktigt gott, då jag fick ett otroligt bra pass i förr går. Och en pump deluxe på köpet.

Sen har jag tränat med ett par kunder i gymmet, oh vad jag älskar att se hur de lyser upp som solen efter ett pass, och hur de utvecklas och ger sitt 100% då jag är med. DET är guldvärt.

Idag vaknade jag till de sorliga nyheterna om Paris. Då jag hör saker som gör mig ont i hjärtat, vill jag ofta bara knuffa det undan och slänga den tanken och känslan långt bort. Men ofta då blir de kvar där ändå och gömmer sig, och så får jag en ångest senare eller hela dagen som inte försvinner, och jag försöker ta reda på vad den ångesten beror på. Egentligen vet jag ju, men jag vägrar ta tankarna tillbaka för jag vill inte känna den hemska sorgen i kroppen mera. Men ändå är ju ångesten där, så vad är värre? Möta sorgen eller gå omkring med en förvirrad känsla hela dagen? Tror ni och jag vet svaret på den frågan redan.

Har fått en ny medicin också som ska göra mig mera fokuserad. Har varit massa mediciner dessa senaste åren och kan säga att det knappast gjort gott åt kroppen. Men om det hjälper mig i vardagen, jobbet, skolan etc. så tycker jag det är värt att pröva. Mer om medicinen sen och varför jag tar den, då jag prövat den en längre tid. Endast dag två idag så.

Nu om typ två timmar ska jag och träna med en vän jag inte sett på hur länge som helst, ska bli så skoj! Att träna tillsammans är nog min favoritgrej att göra tillsammans. Visst är bio också skoj eller en kaffe på stan. Men såhär att dela med sin kärlek och sin favorithobby så det är helt en annan värld. Man har så skoj på ett helt annat sätt! Så rekommenderar att ta någon vän och dela med er era favorithobbys eller grejer ni gillar att  göra, vare sig det är att shoppa, rida eller gå till biblioteket, tror vännen uppskattar det och kanske finner ett nytt intresse också!

En annan god nyhet är ATT OM TVÅ DAGAR ÅKER JAG TYLL TYSKLAND!!!!!!!!! WOHOOO!

Min syster, Matilda, gav det nämligen (i förväg) till födelsedagspresent. Hon betalar allt. Helt sjukt. Vilken kvinna. Vilken människa. Vilket hjärta. Vilken syster. ÄLSKAR HENNE. Visst älskar jag henne annors också fast hon inte ens gav något åt mig eller fast vi aldrig sågs, men herregud vad jag blir glad av resor. JAG ÄLSKAR ATT RESA. Bästa som finns. Och att göra det med min bästa vän, syster, stöd i gott och ont, min vänstra hjärna och min halva som jag har delat mitt halva, eller hela liv med, så kan inte bli bättre. Vi ska till Tyskland, för att…. ja jag vet inte. För hon har personer hon känner där och vi ska hälsa på. Sen har de tydligen fina julmarknader där också. Och ja…. varför inte? har aldrig varit i Tyskland så det ska bli intressant och dökul. Sista dagen, nästa helg tar vi en sväng till Stockholm också. Blir antagligen att vila och skratta åt minnerna från resan ELLER så går vi och festar lite sista krafterna ur oss till någon bra klubb eller så, får se vad Stockholm bjuder oss! Ska försöka mobilblogga, annars uppdaterar jag ofc på snap, instagram, möjligtvis facebook. De lättaste ställerna man inte behöver lägga så mycket text. bara glada miner 🙂

Igår shoppade jag i typ 5 timmar. Eller ”shoppade”, tja… gick i butiker och beundrade. Eller kritiserade. Haha. Svårt att hitta något jag gillar. Har lite udda stil. Men kom hem me ett var vinterskor med en minimal klack som ger litet extra skutt i vardagen. SÅ VÄRT!!! Jag har gått med mina slitna uggs i triljoner år och mina Catepillar används tyvärr inte, varför i helsike använder jag inte de dyra snygga bootsen?!!!!

Måste vara att de är så klumpgia och man måre jobba med snören hit och dit. jag är ofta en sån som har massor med fina kläder men orkar inte klä på mig obekväma bhs och spända kjolar eller magtröjor så jag går hellre omkring med min batman onepiece. haha. Som igår. dock gömde jag mig inomhus med mina tacos och stormen utanför. Var så mysig kväll och massor med goda skratt tillsammans med vinet! Alkohol + träning = med måtta, ingen fara. Varför undvika grejer man gillar, tycker är gott? Samma med godis eller annat. GO FOR IT !!!!! 😀

Ha en underbar lördag, nu måste jag packa väskan! See you amigos!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *