Tips på sockerfritt

 

Jag har ju skrivit om Nutrinick förut, nu har jag använt dem i lite mera än 1 halv år, eftersom vi inte har dessa produkter i Finland. Så är så himla glad att jag nu äntligen har fått pröva och använda dem i matlagningen. Har inte smakat på alla Nutrinicks grejer, men de jag använt är jag störtkär i. I Nutrinicks produkter finner ni bl.a. Funksjonell Mat som är ett Norskt företag som grundades 2007. Deras mål är att erbjuda innovativa produkter som gör det lättare att leva hälsosamt. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser och utvecklas av dem själva. Efterfrågan på Funksjonall mat har ökat enormt och de finns nu representerade i de flesta europeiska länder. Jag använder av dem bl.a. Florsocker och det bruna sockret, som smakar EXAKT som vanligt.

Använder ni Nutrinick, eller liknande produkter som Funksjonell Mat? Med mindre eller helt utan socker, spannmål för att hålla blodsockret och insulinnivåerna normala och därmed få ett lugnare, gladare, regelbundet humör dagen lång! Jag själv har ju mycket erfarenhet och vet hur jag påverkas av snabba kolhydrater, finns både bra och dåliga saker med det, men det jobbigaste är ju nog hur det påverkar humöret och kroppen, vi alla är ju olika påverkade men så många av oss får hjärtklappningar, humörsvägningar, stressökning, kallsvettning eller värmeattacker, magproblem, hunger/agressionsattacker och ofta beroendeframkallande och kan inte sluta. Så allt med måtta! Men för er om gillar sockerfritt, rekommenderar jag verkligen deras produkter som hjälper mig att hålla blodsockret i skick, mina sugarcravings på tävlingsdieten, lugna ner min IBS, och ha en njutning i varje måltid.

HÄR ÄR MINA 3 FAVORITER

Choklad-steviadropsen jag tipsat om tidigare.

Chocolate Stevia Drops (choklad)

Tänka dig… chokladsmak i gröten,kaffet,yoghurten,smoothien,eller t.o.m på kvällsmackan som wannabe nutella 😉 Gjort på stevia som inte påverkar blodsockret, insulinet som många andra sötningsmedel gör!

Spagetti, Fettucine gjort av Sojabönor

4x Nutri Nick Green Soy Bean Fettucine, eko

Jag äter mycket soja, dels för att det är gott, bra för magen, ganska högt med protein, fiberrikt, höjer östrogen dvs. för oss som har för lite minskar det depression, värmesvallningar, humörsvägningar,  osv.. Sojabönor är även ett bra alternativ för veganer eller vegetarianer, förebygger hjärt & kärlsjukdomar etc. Jag tyckte denna Fettucinen var jättegod med tex. köttfärssås, ketschup, pastasås, fetaost, skinksås, krossade tomater, spenat, lök, paprika, svamp, eventuellt lite bacon & PARMESANOST! <– Det måste jag testa! Nomnomnom!

Proteinbarsen (vem älskar inte prottebars…)

28 x Carb Control, Rich chocolate

Högt proteininnehåll = Bra mellanmål, högre mättnadskänsla än vanlig chokladstång.
Grym vid vikt- & uppgång!
Bra som återhämtningssnack.
Innehållet är super = Mycket mineraler & vitaminer + FIBRER!
GOTT! &

Ni hittar Nutrinick & FM produkter på Nutrninicks egen hemsida, eller för oss i Finland, Nu3, som nu har rabatt på bl.a. mina favoriter!

SPONSRAT INLÄGG

Facebooktwittermail

32 kommenttia “Tips på sockerfritt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *