THANK YOU!!!!

Hejsan på er!

Vill bara tacka alla som röstat på mig i tävlingen. Det går att se vilka som röstat (eftersom man behöver facebook-konto till det) och jag blir bara så rörd av det, tack tack tack! Ni är otroliga!!


Och inte bara rösterna.. utan ALLT ni sprider och ger mig!

Varje ord, varje stöd, varje kommentar, mejl, meddelande, hjärta, kram, komplimang, allt… betyder verkligen! ❤

Det värmer mig så inombords att någon..kanske du..flera stycken..orkat ta tid att skriva eller bara vilja dela med sig lite kärlek. Jag själv älskar att ge bort till andra, både små och stora. Överraska. Jag älskar att berätta för någon hur grym hon/han är, jag tycker det är så fint att hon måste bara få veta det!! Kanske hon/han vet om det redan, kanske inte, en minut av min tid att berätta och beundra någons jobb/resa är ingenting för mig, det bara glädjer mig att få göra någon glad ifall möjligt. Att däremot få tillbaka något liknande är lite svårare, kan bara inte förstå att någon kan verkligen se den långa och jobbiga resan jag gjort för att komma dit jag är idag. Att någon kan uppskatta och säga ”bra gjort”.. ”du är en inspiration”, ja det får mig stum i flera minuter. Inspiration har jag aldrig sett mig som, jag vet så mycket jag kunde göra bättre.. Jag är inte direkt den man borde inspireras av, om man jämför med så många andra som verkligen påverkar världen dagligen på ett bra sätt. Men jag ska inte heller jämföras, för jag är bara mig själv och det som sagt är en helt otrolig känsla att få höra något sådant, att jag inspirerar genom att bara vara mig.. Vänta nu va? 🙀🙄😄✌🏼❤Typ! TACK bara. TACK. Och Tack för rösterna… rösterna till tävlingen jag skulle berätta om, konstigt nog har jag inte gjort det, av många anledningar.. Ska berätta lite först om tävlingen hörni!😉

Det är alltså en tävling om att bli nästa omslag till Muscle & Fitness HersÄnda fitness-tidningen jag faktiskt läst. Och oj vad jag läste den förut. Prenumererade och allt. Det var en stor inspiration för mig när jag började styrketräna. Att gå mot det starka, hälsosamma.. Jag ville bli kraftigare, känna mig uppbyggd av något och inte som en vandrande benrangel som jag varit hela mitt liv. Lång och smal, inget fel på det men jag kände mig inte bra, jag ville känna mig stark. Jag började ju ändå aldrig träna för den orsaken, istället för att bota min depression som bara hände av sig själv, som meningen ungefär.. Men samtidigt fick jag stöd av styrketräningen att äta och lyfta mera, så jag gick upp +10 kg. Det var fantastiskt.

Tävlingen är Internationell. Det är massor med tävlare runt om världen. Själva tidningen Muscle & Fitness är en världsberömd tidning för stark kropp och själ. Tidningen grundades av Joe Weider 1940 i USA där omslaget plåtas 🙂


Det som är lite synd är att tävlingen går ut på att rösta. Det hade ju varit en riktigt dröm att få vara med i tidningen en dag och berätta, dela med mig min resa och via den nå flera som har det svårt, och hjälpa till om möjligt. Tävlingen själv bidrar ju också med att vinnaren vinner  20.000 dollar! Det hade jag iallafall lätt givit som välgöranhet, hjälpt till och stödja de som har de svårt. Det finns så många som behöver det just nu.. Jag älskar ju också USA där jag reste ofta ensam när jag var 15-17 år gammal och har både släkt och vänner bosatta där. Beundrar verkligen deras stora budskap på allt! Får mig också att trivas i den lilla skärgårds byn här hemma då man går på stora utflykter då och då, däremot var det en lång tid senast jag var i USA senast.. för länge. Aja, Tävlingen är lång och det är otroligt grymma tävlare med, jävlar vilka pinglor liksom! Och så är jag där, typ Amanda 12 år haha, nä men jag är glad att jag bara fått vara med om kommit hit! Otroligt! Chansen att vinna är till alla ganska liten, men jag hoppas den som förtjänar det gör det, en fin tidning som sänder många budskap!

Det går iallafall att rösta en gång per dag. Jag är otroligt glad och överraskad att jag kommit såhär långt, det var chockerande! Eftersom jag inte direkt visste om jag vill dela med mig. Vem vill tigga röster liksom? Och ännu mer synd att man kan köpa åt sig röster.. Då är det ju egentligen vem som helst som kan vinna, okej vinsten är inte den viktigaste, men jag menar.. kanske det finns någon av alla tävlare som vore hundra gånger mera värd att vinna och skulle vara en jättebra förebild åt tex. unga men inte har varken följare/bekanta som vet om hur man röstar eller råd/pengar att köpa röster? Det som är bra i att om man köper röster åt någon är att pengarna går till Homes for Wounded Warriors, som stöd och hjälp till skadade amerikanska krigsveteraner som har det sämre ekonomiskt.  De bygger och renoverar deras hem så handikapp-anpassat för att passa de skadade krigarnas individuella behov, det är jätte fint tycker jag! Så pengarna går inte åt skada iallafall.

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *