TEE ITSE PUFFET – Icecream Sandwitch

 

Resepti, noin kaksi jäätelöä:
60g suklaaproteiinijauhetta (käytin Scitec Nutrition suklaa-kaseiini)
1-2 isoa munaa (käytin Laitilan Kanatarhan isot EKO munat)
1 rkl kaakaota
1/2 tl leivinjauhetta
Muutama tippa Stevia suklaa drops
+
Vaniljajäätelöä

Toimi näin:
Laita uuni 150 ° kiertoilma uuni, tai 200-standardin. Sekoita kaakaojauhe, proteiinijauhe ja leivinjauhe yhteen, lisää yksi muna kerrallaan ja miksaa tasaiseksi taikinaksi. Paina taikina 1 cm paksuiksi leivinpaperille (jos se tuli liian kiinteäksi, lisää ruokalusikallinen vettä / maitoa) Paista uunissa noin 3-5 minuuttia. Poista ja anna jäähtyä. Voit antaa seisoa jääkaapissa jonkin aikaa jos haluat.
Kun kakku on jäähtynyt, leikkaa kakku keskellä pituussuunnasta ja sitten puoliksi niin, että siitä tulee 4 palaa. Levitä vaniljajäätelöä keksijen väliin. Säilytä pakastimessa, syö ja nauti!

Så himla gott!

Recept för två glassar:
60g chokladproteinpulver (jag använde Scitec Nutrition choklad-kasein)
2 st stora ägg, (jag använde Laitilan Kanatarhas stora ekoägg)
1 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
Några droppar Stevia choklad drops
+
Vaniljglass

Gör så här:
Lägg på ugnen på 150 grader varmluft, eller 200 vanlig. Blanda kakao, proteinpulver och bakpulver Tillsätt ett ägg i taget och mixa till en jämn smet. Tryck ut degen till en 1 cm tjock rektangel på ett bakplåtspapper (Om degen blev för fast, tillsätt någon msk vatten/mjölk) Grädda i ugnen på ca. 3-5 minuter. Ta ut och låt svalna. Du kan låta dem stå i kylen en stund för bästa resultat.
När kakan svalnat, skär kakan mitt i tu på längden och sedan på mitten så att det blir 4 lika stora bitar. Bred på vaniljglass och sätt ihop kexen. Förvara i frysen, ät och njut!

I Samarbete/Yhteistyössä Scitec Nutrition och Laitilan kanatarha

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *