Teamträff – Lördag

Sorry! Har haft mycket annat i vardagen så har inte haft tid, vill ju skriva lite detaljerat och inte bara bildtexter 🙂 Det var typiskt då jag kom hem på lördag kändes det som om jag ville blogga dygnet runt och tänkte; ”hur kan jag inte ha tid att blogga, det går väl före allt, så kul!” Aja och så gick det två dagar och man tänker ”äh gör det imorgon” osv.. Haha.

Men till lördagen..

Jag vaknade och var på topphumör. Gjorde mig i ordning och packade väskan för dagen. Sen åt jag frukost med systern, buffé och det fanns allt i himmelriket, hade redan fuskat och mycket en annan dag, så knappast skulle jag få äta mig mätt och belåten på allt som bjöds, så tog den gamla säkra frukosten som står på mitt schemat och hade lite egna mellis med i väskan på sidan om, haha, tror stora städer med hotell blivit vana med sånt, överallt är det folk med egna matlådor och egna kosttillskott etc. Men även restouranger bjuder på mycket bra och olika alternativ för allergiska, dietande, intolleranta, etc. Det uppskattas! Lite mer i Finland bara och gärna hemservice så vore allt perfect 😉 Nä som jag sagt någon gång, tycker det är ganska spännande och roligt att allt inte är ”perfekt” och allt inte går så lätt att få. Här sitter vi om tio år och trycker på en knapp så har vi ätit och diskat och ringt upp till de försvunna nycklarna. Lite kämpa och sökande och använda hjärnan måste vi ju få göra, annars blir vi väl tokiga.

Anyway.. efter frukosten tog jag väskan och kollade att jag hade allt med då jag inte skulle komma tillbaka mer, sen träffades vi hela teamet i våra coachers rum. Där lekte vi bl.a. namnlekar, presenterade oss och fick goodiebags fyllda med noccon, kläder, proteinbars och proteinpulver från Scitec Nutrition. Så kul, mina favoritmärken ju! Under dagen fick vi också noccon, både med koffein och utan. Det var bra, då jag blivit lite känslig för koffein och blir typ yr och illamående av för mycket.. Konstigt då typ för ett år sen bara svepte jag i mig litervis av kaffe och typ 3 celcius om dagen, för jag blev lite beroende av ”kicken”. Ja, så drack jag preworkouts också, kunde inte gå ett träningspass utan en sån drink. Kan vara helt bra och hälsosamt att jag slutat dem och även dragit ner på koffeinet, allt med måtta och jag lyssnar på kroppen, behöver jag en extra kick tar jag väl en sån, men tänker också ifall man kan fixa tröttheten på ett annat sätt, tex. snabba kolhydrater? Har jag ätit regelbundet idag? Har jag druckit vatten? Har jag rört på mig idag? Etc. Både oregelbundet matintag, för lite vatten, eller suttit flera timmar vid datorn, etc. kan få dig slö, trött, omotiverad, huvudvärk etc.. MEN HALLO, detta skulle jag inte prata om! Ville bara förklara; Jag gillar att ha fria val, inte skall jag börja minska på kaffe då jag gillar det etc. Men det har jag inte heller velat göra, kroppen har bara sagt nope det räcker med två koppar etc. Förut bara dreglade man över sju koppar till. JAJA, SLUT MED KAFFEDISKUSSIONEN…

944076_10153940985498223_6558612910697349717_n

Sen böt vi om, tog våra grejer och gick till Megazone. Jag hade tänkt att vi skulle åka buss eller nåt, inte gå nada typ.. Så hade bara min lilla vårjacka och ingen mössa/vantar.. hade lämnat dem i bilen, och den hade min syster i Ikea.. Så fick skylla mig själv, men även en snäll teammedlem lånade sina vantar åt mig, haha jag blev överlycklig.. 😛 Då vi kom fram så var väntade vi på några andra och sen var det äntlgen dags! Har ALLTID velat pröva på att spela detta, man har pistol och skjuter andra i ryggen/magen etc. Med laser! Vi var uppdelade i ett lag, vårt team mot andra främlingar. Tyvärr sög jag verkligen på detta. Var riktigt roligt men svårt att se vem man skulle skjuta, då det fanns röd, blå och grön? färg, så jag bara skjöt alla haha.. eget team. Bra amanda! Sen blev jag själv död länge och ja, vad resulterade det i? Blev sist, hahaha…. Men det var kul upplevelse! Då har man gjort det, och hoppas på att ingen date i framtiden bjuder på detta.. xD Då kanske man skämmer ut sig lite, man vill ju imponera och visa hur bra man är 😉 Får öva upp mig lite!

12401018_10207898212760737_4728179993983010026_n

Efter det var vi TOTALT SLUTKÖRDA. Iallafall jag! Och några andra! Haha, och HUNGRIGA!!! Brukar alltid äta lunch vid 11-12 och nu blev det 2-3 tiden haha men vi åt tillsammans under en hawaii-hydda haha, väldigt konstigt men mysigt. De flesta tog kycklingsallad & några andra (jag) hade med sig sin egen matlåda. Mums! Det gjorde gott! Där satt vi en liten stund och pratade, njöt och skrattade åt spelet vi hade nyss spelat. Väldigt kul! Men utmanande 🙂

5237_10153940985413223_7154349764167737642_n

Sen gick vi tillbaka till hotellet, där hade vi hyrt ut ett stort föreningsrum och där spenderade vi då resten av dagen, tiden gick otroligt fort! Vi fick mycket information och så övade vi lite posering och fick hjälp i att fixa till det som var fel, sedan körde vi en liten låtsastävling där vi alla fick en egen nummerlapp och vi alla tävlade emot varandra på scen, vi alla kom i final och så vann vi alla, tjohej! Så alla fick köra sin egen T-walk eller I-walk som det nu är i kommande tävling i Finland och poserade våra fötter lamade, haha nä inte ändå men lite ovant var det att gå i klackarna igen, längesen sist! Också balansen och hållningen måste jag öva.. verkligen ovant. Har inte poserat eller gått i klackskor, sen typ oktober kanske? Lite små övningar kanske, men inte i tävlingsskorna åtminstonde!

Sen slutade vi med en lapplek där vi alla fick skriva något fint om alla medlemmarna, på mitt namn kom det så himla fina ord och hälsningar och pepp att jag nästan blev tårögd och så himla fylld med glädje! Vad fina personer alltså!! Alla tog emot mig så himla snällt,även om jag var ny, och alla var bara så fantastiskt fina och storhjärtade. Kunde inte haft en bättre helg eller ett bättre sällskap! Tack för allt, och hoppas vi ses snart igen!

Nu är jag fylld med ny inspiration och glädje tack vare den härliga teamträffen.

På söndag åkte jag och systern hem och lyssnade högt på musik medan jag kunde le och minnas alla fina stunder. Sen var det lite matlådor i magen och mys i soffan innan jag slockade! Säger bara tack ännu en gång, var jättehärligt!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *