Svettas av värme

Haha.. efter den kvällen som jag grät av kallhet (och meddelade alla om det) snap.. insta.. familjen.. vännerna.. etc. Så fick vi äntligen eld på alla brasor och så skaffade vi några extra batterin så nu typ är det svettigt varmt här! Nä men typ 20 grader, kanske lite under skulle jag gissa! Det är bra, klarar inte av för mycket värme eller att sova i ett varmt rum… fy! Så är en liten gnäll-apa, aldrig nöjd. Nä skämt o sido! För det mesta har jag det bra, men lite svårt är det då systern alltid frysen så hon lägger på 30 grader i bilen och så svettas man ihjäl där under bältet för man har inte ork att ta av sig alla kläder då man nyss lagt på tre tröjor för att va redo för vintern och så måste man ta av dem igen, och sen igen lägga på då vi ska ut igen. haha, vi människor är så olika! Märker också då jag besöker olika hem/lägenheter, andra har kokhett på, eller typ om man bakar något så blir det ju sjukt varmt och känns att man inte hittar syre någonstans ifrån. Men sen andra kan ha iskallt och det tycker jag är skönt för stunden, det på något sätt lugnar ner, men om man är i en iskall gråtta dygnet runt så börjar man nog lite få kalla kårar.

Anyway………… helg nu och taconatt igår, japp typ natt då vi hela kvällen-natten åt tills vi sprack. Idag också lite kött och annat firande då min syster ska flytta utomlands för en stund, så typ ”hejdå middag”.

Och…. veckans jobbigaste benpass, är jag REDO!?!?!? dunno. Tror inte! Jobbigt då man alltid tror ”äh lite extra kolhydrater ger energi” eller ”äh lite extra kaffe ger energi” och så blir det tvärtom 🙁 Som tex. nu kolhydrater + kaffe = huvudvärk och svullen. VARFÖR LIKSOM. Bäst att bara köra på som vanligt och inte försöka så mycket.

Men hör av mig säkert mer ikväll eller imorgon, så jag inte börjar babbla på om nåt riktigt onödigt som vanligt och texten blir en sida lång och ni missar halva dagen då ni läser det.

japp. hejhej! glad lördag på er! kan man säga så? aja, ni ska ha det gött iaf!

11143113_1109964365687099_7534552090766850347_n
bild från förra året, första tävlingen och jag sminkar mig redo för showtime, haha näsan var ett skämt då de tycke min näsa såg så stor ut så vi satte någon knypa på den :DDD
Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *