Sista dagen

Det var meningen att det skulle vara sista spurten idag, äta allt jag vill. Imorgon börjar lite hälsosammare mat, vet inte om jag kommer lyckas men vem bryr sig, finns inga regler eller måsten, jag själv bestämmer och känner hur jag gör. Det viktigaste är att man mår bra! 🙂 Anyway, överdrev det verkligen också idag. Köpte detta + en påse chokladkex och 1 liter mjölk, nivet allt man åt som liten 🙂 🙂 Vill också vara liten igen! Vuxen mat är tråkigt. Typ. brödgodisoreo

Det tråkiga är att jag inte har fått något schema, vet inte om min tränare kommer ge något heller. Är lite total-kaos värld nu, tänkte försöka fixa själv ett schema, men det funkar inte, lägger bara allt gott i, och så slutar det i grisbulk igen. Jag vill ha mycket mat upplagt jämt och fint hela dygnet runt. Från klockan 06 till klockan 0, bra delat med fett,protein och kolhydrater. om jag skulle börja räkna här allt kalorier, macros, mat hit och dit till mig själv skulle det nog inte sluta gott, eller så skulle det men ärligt talat vill jag inte bli någon mat-kontrollerare igen, därför jag har en coach som ser till att allt går bra och jag når mitt mål i höst. Orkar inte heller så och glo mig blind på spegelbilden eller vågen ifall jag gått upp/ner i vikt för mycket eller lite, hellre skiter jag i hela utseende bilden och istället njuter av resan nämligen genom att gå framåt i träningen, äta god mat som man bara behöver värmas (samma känsla att komma hem och någon har gjort mat till dig, bäst ju, att inte behöva gå vrålhungrig till matbutiken) och ha energi dagen lång och inte behöva tänka på mat dygnet runt, man bara njuter av sitt liv utanför och plockar med jämna mellanrum sin box ut.

så vare sig du är häst hund eller gris (kinesiskt horoskop) rekommenderar jag matlådor! du kan lägga whatever you want i den, fisk och nudlar eller bönor och tofukorv, eller som jag en hel kyckling och massa fetaost. typ. Går så enkelt och du sparar så mycket tid! 🙂 Stressen minskar, sötsuget minskar, energin höjs, blodsockret är jämt och inga hemska attacker i mat-kön.

 

tumblr_nmfnyhh0YH1skrctjo1_500

Facebooktwittermail

28 kommenttia “Sista dagen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *