Sånt här en Tisdagmorgon

Har haft en så fin vecka. Har fått spendera tid med människor som betyder allt för mig, har sårat en världens finaste person, med att vara ärlig och berätta hur jag kände. Men jag är så glad att hon vill fortfarande vara min vän. Man måste ibland också testa gränserna, och de som stannar kvar, varar längst.

Har nu köpt en julklappspresent åt min syster. Vi lottar alltid ut vem som skall ge till vem, istället för att köpa småsaker till alla. Hoppas hon blir glad av denna present! Har alltid beslutångest, vem det än är jag ska ge present till.

IMG_8966

Sen var det ju black friday på fredag (och hela helgen?) woot. Iallafall köpte jag en alldeles egen kaffemaskin <3 ALLTID VELAT HA EN SÅN! Ååå så glad jag är. Ska göra tusentals latten och iskaffen och americanos, måste önska lite kapslar till julklapp bara, så man får shotta dem utan att ha ånget över att de tar slut ;D

Tyskland var en minnesvärd resa, jag skulle ju skriva så långt inlägg om det. Men saknar ord, det var så fint. Upplevde massor med nytt. Shoppingcentret var huge, starbucks kaffen var ett måste, nattlivet var kanske ingen lyxfest men med rätt sällskap kan det bli 10/10, som för mig! På födelsedagsnatten bjöd Ben mig på äppelshots säker 5 omgångar och vi sjöng karaoke (bl.a. mammamia) som vi har video på, haha tack och lov att jag inte har sett den..

Vi gick fina promenader längs med dammen, allt var så grönt och fint, hösten var ännu så ung där.
All stress man någonsin haft glömdes bort där. Allt var så fridfullt!

Var i himlen då jag kom in i en proteinaffär.. haha.. Köpte allting och lite till, och de var ju så billigt!!! Men fick tyvärr kasta alla grejer som innehöll vätska, då vi endast hade en flygväska 🙁 Men själva känslan och kärlek i första ögonkast var ju värdefullt, haha!

Anyway.. Denna vecka har jag inte så mycket planer. Har beställt tid till olika ställen, sen borde jag träna Annika, hon som har så mycket gått framåt, så stolt! Och så borde jag få mig själv att få lite extra nu styrka för jag skulle så gärna vilja göra PB eller ens lyfta lite tyngre, men då behöver jag extra energi, tom hjärna, fokus, styrka, vilja, och TID, hatar att träna då man har bråttom! Vill njuta och fokusera. Helst ensam så man inte behöver prata heller, haha! Var så länge sen nu.. 🙁 Brukar inte lägga så mycket stress på att öka vikterna, eller gå framåt.. tycker man får resultat ändå! Men nu börjar jag bli otålig. UT UR COMFORT ZOONEN! Go!

14-svyle-251105560d32625a8c6

Så sånt.. Och angående inlägget igår. Hoppas ni förstår. Det är ju inget livskris som händer. Det är sånt här som jag levt med så länge. Jag har blivit van med det. Men visst, fan det tar i då man inte alltid kan göra det man planerat. Och då andra säger, till och med jag själv skriker att vafan, ta dig själv i kragen och gör det ändå!!!! Man är så hård mot sig själv, men ibland är det bra? Ibland mindre? Hatar att tycka synd om sig själv. Varje gång jag ibland gråter (förut hände det alltid) så bara skäller man på sig själv och säger, vafan ligger du här och tycker synd om dig själv, andra har det värre.. tänk på de som svälter.. Men det hjälper inte så mycket situationen. Men mer och mer håller jag på att jobba på mig själv uppåt, och jag måste bara ge mig själv den tid det tar. Tänk hur långt jag kommit sedan 3 år bakåt. Då tänkte jag på självmord varje dag? Aldrig i livet att jag gör det nu. Det är inget alternativ. Finns inte på listan. Det finns inte. Man ska inte ge upp. Varför inte undersöka vad livet har att ge dig? Kan finnas så många goda och dåliga, spännande och häftiga upplevelser du inte ännu hunnit uppleva. Och, så mycket val och steg måste du faktiskt själv göra, för ingenting händer om du bara sitter och väntar. Men så ska man inte heller ha för bråttom att bums ska allt hända, man ska vara 20 år och ha ne utbildning, framtidsplaner, jobb, kanske planer vem du ska gifta dig med, skaffa barn och blablabla. Var har man bråttom? Du har hela livet framför dig och göra vad du vill. Skit i vad andra säger, det är du som bestämmer och gör valen! Visst kan du lyssna på deras åsikter och fundera. MEN DU BESTÄMMER. Du kommer förstå och ångra det senare ifall du gjort som någon annan ville.

KRAM PÅ ER!!

 

Facebooktwittermail

30 kommenttia “Sånt här en Tisdagmorgon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *