Sånt här denna helg

Godkväll!!

2016-04-23 23.43.32

Går så på övervarv.. Kände att jag bara var tvungen att få skriva ett blogg inlägg då jag inte får klart på tankar, känslor, dygnsrytmen själv. Varit endast tre dagar på jobb, men typ 30 timmar sammanlagt haha, näe sista dagen var det endast kurs så slapp hem Söndag kväll och sova i egen säng, gud så trött jag var… Håller nog på att bli förkyld, frös dygnet runt på jobbet och näsan bara rann.. Hade tunna kalla våta strumpor på hela dagen och en t-shirt samt spända jeans och stog svettig i den kalla luftkonditioneringen dagen lång, lämnade alla extra tröjor och varma strumpor hemma för jag är van att jag alltid har sjukt varmt och gnäller om hettan istället för tvärtom som nu.. sov med högsta värmen och frös ändå, dessutom fick jag söndag kväll en hemsk magkramp som fortsatte hela Måndagen.. nu är det bättre dock efter ett långt bad och varm mat i magen.

2016-04-23 23.40.20

 

Vet inte, var väldigt svårt att sova på båten och på något sätt stressar jag alltid och oroar mig om små saker när jag gör något för första gången.. som nu var jag i Victoria Secret butiken och visst det gick jättebra och var jätteroligt, men ändå väldigt påstressande och fick lite prestationsångest när jag failade med kassan ibland, även om jag skrattar åt det alltid efteråt hur knasig och borta man kan vara som gör samma fel varje gång, men tänker nog mera på kunderna, försäljningen, arbetskamraterna, chefen, kö:n osv.. För jag själv är van med att jag misslyckas och det hör ju till nästan, ingen är perfekt i början.. men ifall det påverkar andra är det en annan grej! Så hoppas verkligen inte kunderna hade för bråttom och blev missnöjda av lite väntande ibland eller arbetskamraten som fick hjälpa mig precis hela tiden.

2016-04-24 08.53.112016-04-23 23.41.19

Vanligtvis nöjer jag mig med morgon kaffet men på jobb och skola kan jag inte låta bli… XD

Sista dagen rullade allt på men jag blev tröttare än vanligt, måste nog vara förkylningen.. För när jag kom hem Söndag kväll i väntan på skjutsen i regnet var jag en isbit och kröp i sängen direkt med två koppar varm kakao och lite snabb pizza gjord på tortillablad i ugnen men även en hög papper för rinnande näsan och ett paket halspastiller… och krampen i magen som dock försvann när jag slocknade med ett duns klockan 23 efter ett försök på Bridesmaids på tv, och vaknade inte en ända gång under natten, först då väckarklockan ringde och det var dags för skolning. Skolningen gick bra och lärde mig mycket nytt om bl.a. försäljning, Victoria Secret’s produkter, deras koncept och målsättning samt träffade lite nya personer och fick använda lite mitt engelska ordförråd som blivit lite bortglömt. Timmarna rullade på och efter kursen kände jag mig vrålhungrig efter endast en lunch och kaffepaus så när jag väntat i en halvtimme ute i regnet ville jag bara hem till brasan men kunde inte stå emot att stanna och köpa lite mat först, så snälla pappa som hämtade mig körde mig även till butiken och där köpte jag allt och lite till gott jag var sugen på och oj så gott det var… nästan lika gott och härligt som mitt varma bad av kokosdofter som jag nyss inhandlat och nu en varm baddrock på mig innan jag ska mysa framför brasan jag längtat efter och skvallra lite med familjen. Känns att jag har ett berg med saker att göra, men det är jätteskönt att jag har varit på jobb med nya erfarenheter, möjligheter, nya lärdomar och färdigheter och jag måste bara lära mig att hantera saker och ting.

2016-04-25 10.44.07

Inte låta små misstag eller missnöjda kunder förstöra mitt humör och dessutom alltid ha med mig extra varma kläder, för är inte alls på G att bli sjuk nu.. Sista jag vill eller hinner med är att ligga i sjukstugan och knappt svara i mobilen, som också ringt och plingat dagen lång, vet ni känslan då ni inte helt enkelt hinner med? Så är det nu. Men jag har haft det jättebra och jätteroligt, jag ska bara lite ta det lungt innan jag imorgon tar itu med allt annat. Jag brukar också ha ett väldigt bra immunförsvar så vi får hoppas att det kämpar och dödar alla bakterier i kroppen, för jag vill känna energi, glädje, storm, inspiration, passion, koll och ordning, taktik och planer på vardagslivet så jag kan ösa på och fylla i annat roligt också, men en sak i taget, och det må bli att vara frisk och inte förkyld, så på med extra sockor och tjocktröja samt vitaminbomb till kvällsmål och några extra tummar uppe och knäppta händer innan jag somnar, fast sånt här hör ju till…

2016-04-25 18.29.47

humörsvägningar haha…

Som slask, snöstorm, regn som bara öste på mig i mina våta tygskor och lilla vårjacka som jag inte alls hade förväntat mig på morgonen innan jag gav mig iväg till jobbet. Fy sjutton säöger jag bara, jag medlider med er som fryser ofta för det gjorde jag idag och visste knappt vem jag var eller vart jag skulle, visste bara att jag hade KALLT 😀 kände mig bortskämd som är van med värme, tak över huvudet, mat i magen och aldrig förkyld.. Men samtidigt kände jag att jag inte har gnällt om kyla och hunger på tusen år, för jag har ofta haft såna grejer fixat så det inte kommer onödiga kriser under dagen så jag kände att jag var tillåten att gnälla och tycka synd om mig lite idag.. Bara idag haha 😛 Vändpunkten var enormt snabb och förbryllande… Då bilen kom la jag på bänkvärme och varm luft och så tog det några sekunder innan jag kände mig hel och varm igen, helt sjukt hur bra vi har det egentligen… Bara trycka på en knapp så fixas det. Ganska läskigt!

2016-04-23 23.41.06     2016-04-25 18.29.55 2016-04-25 18.29.43

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *