Pt kunder och firande

Hej alla!
Nu äntligen har bloglovin börjat fungera igen, den hade bråkat och ville inte visa några nya inlägg sen.. december/november? Oj vad jag funderat och prövat och frågat och redigerar men inget verkat hjälpa.. nu har wordpress uppdaterat till fyran iallafall så det kan vara en orsak men jag är ingen data-/design-/bloggsmart person så ska inte säga så mycket, en dag skall jag nog lära mig allt om koder och webbplatser, men inte idag haha…


Veckan har rullat på. Kom ju hem på Måndag kväll och det har varit fullt ös sedan dess, svårt att få tag på allt som ska göras, men nu sista dagen innan helgen så känns det att jag börjar få allt igen i ordning och ärenden avklarade. Den känslan är enormt fin, då man inte behöver gå och grubbla dygnet runt på saker, men egentligen så är det ju roliga saker och det är därför man vill göra dem ordentligt, som tex. Personlig träning, oj vad jag brinner för det och hoppar gärna över planer jag haft på kvällarna eller sovmorgon ifall det behövs, jag tycker det är så viktigt att mina kunder mår bra och trivs i det dom gör/följer, sen ska det ju såklart vara jobbigt och kämpigt att nå ett mål men ändå så man samtidigt kan leva, njuta, inte bli för fast/kontrollerad och vara tvungen att ändra livsstilen pg av det, big no-no! Om man inte ska tävla i något mästerskap så att säga.. men sånt coachar jag ju inte till 😉 Sen en annan grej som många har svårt att förstå är att det är KUNDENS ansvar att fråga, höra av sig, uppdatera, vara ärlig och berätta om det känns omöjligt/smakar skit/för utmanande eller om det påverkar humöret, måendet, livet.. för du SKA må bra, sova bra, ha energi och glädje och njuta av träningen och maten, men vi alla vet att vi är olika och vi alla gillar inte samma mat, träning, upplägg. Andra hatar grönsaker medan andra äter hellre grönsaker än bröd.. andra vill äta 6-7 gånger per dag medan andra inte klarar av så mycket planering och måltider. Andra vill träna på gym och andra i uteluften, andra saknar motivation och andra har fullt ös på.. andra vaknar hellre tidigt och gör sina saker innan dageb börjar medan andra måste få sova för att orka. Andra har mål att ändr sig kroppsligt medan andra endast vill bli frisk och pigg samt en regelbunden och hälsosam livsstil. Andra klarar sig bra på egen hand med lite fakta och order medan andra måste ha daglig pepp och push att komma iväg… men det är kundens uppgift att berätta om det. För annors kan man inte veta! Som PT har vi uppgift att vara din personliga hjälp.. oftast dygnet runt… så du har en hjälp, som finns där, då ska du också använda den och våga be om saker och ting, våga fråga och berätta känslor, våga gnälla och störa, allt!!!! Det uppskattar jag. För jag vill att ni mår bra, som jag sagt flera gånger, men det krävs mer än bara scheman och viktupdates.


Aja… Påtal om mig och min vardag då.. I helg så blir det mycket firande, min syster kommer hem från Amsterdam (eller hon kom inatt egentligen) och så är det valborg som vi firar i Finland, vet inte om man gör det i andra länder hehe.. sen så fyller mamma 60 år(!!!!!) och så är det ju morsdag nästa vecka. På Måndag har jag även en casting till en tv-reklam.. hoppas jag hinner dit och hittar för huvudstaden Helsinki är väldigt kaos för mig, även om jag varit där 100 gånger så är det alltid lika fint, fullt ös på och människor, trafik överallt! Vilket jag gillar, om man själv har tid haha 🙂 Jag är en storstads människa och älskar London, Stockholm, Paris, New York osv.. får sådan adrealin och kärlekskick av det så jag svevar på moln och rosor flera dagar efteråt, lite som att gå på tivoli eller vara litet barn på julafton!! (fast litet barn på julen är jag fortfarande… äääälskar presenter) Men så är jag även dendär lugna avslappnade tjejen som BEHÖVER tystnad, ensamhet, lugn astmosfär… älskar kvällarna där man lugnar ner sig och går igenom allt kul som hänt eller ska hända och tar några koppar te eller vin (glas).. eller en helg/vecka på stugan vid havet där man endast hör havet, vågorna, kanske lite fåglar kvittra ibland 🙂 Mitt på en ö helt ensam eller med bra company och vara uppe hela natten om man så vill men samtidigt samla krafter och stilla lugnet.. Så man är ju lite bortskämd.. inget duger tydligen, men vi har ju allt detta och det är jag så himla tacksam över och önskar att jag kan dela med mig en sådan framtid till min blivande familj, en sommarstuga ute i skärgården och sen en lägenhet vid stan eller som vi har nu, en villa vid havet men endast en halvtimme till ”staden” där man kan uppleva lite mer liv och shopping om man så vill, doxk är det ju ingen storstad som New York hahha.. men hur lätt är det inte att ta flyget och åka?


Sånt babbel och predrikande idag.. angående träning och mat så är det lite off och fritt fram, orkar inte stressa men klart har jag som mål att äta regelbundet och bra samt lyfta lite skrot, men ibland som nu får jag känna lite vad jag är sugen på och bygga sedan då jag har mer ork, styrka, återhämtning, nu fokuserar jag på allt soms ka göras, lite fira valborg med familjen och även jobba lite extra så man kan samla in till behövliga saker, kanske flytta en dag också… snart!!?? Haha, dream on, orkar inte planera så mycket, vi tar sommaren först och njuter av den utan så mycket planer och sen stressar vi om hösten om det så behövs lol!
Glad helg på er!! 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *