Protein och tillskott review

Ska ta upp de jag smakat senast på från typ 3 olika märken (orkar inte nämna alla, börja använda hjärnan och backa i tiden till alla tusentals jag använt 😀 utan tar dem jag smakat på senast) och säga min upplevelse eller smak på dessa produkter, så ni inte köper fel 😉 Skämt o sido, smaken är som baken! Jag t.o.m gillar vit fisk mera än lax så det är inte ofta jag träffar personer som gillar samma som jag, iallafall finns det typ endast 2 vänner som gillar kasein, jordnötssmör vilket jag tycker är TRAGISKT för det är det bästa som finns enligt mig!! 😀

 

IMG_5830

PWO’s (var en tid jag drogade dessa, typ för 2 år sedan, åkte inte till gymmet utan att ha tagit en pwo, till och med på tom mage tillsammans med kaffe eller celsius, sjukt.. nu tar jag ALDRIG fy)

Hot blood 2.0 Endast tagit två gånger, men funkade bra den gången, kände inte så mycket, men då jag tog den nästa gång och endast halva portionen fick jag massor med extra reps i övningar, weirdo!

Pow3rd 2.0 denna var min favorit en gång i tiden, aldrig biverkningar!

Jack 3D Mådde sjukt dåligt av alla jacked.. testat typ 3 olika sorter och fy, de är starka! En tid då jag var väldigt van, så påverkade dem dock inte mig, men massor med stickningar (beta-alain) och illamående..

Malto + creatin + socker eller saft GRYMMASTE EVER. Självmade, utan koffein för dem som inte tål!

koffeintabletter Fyfan, tagit en gång och ALDRIG MER, tog ingen överdos men började må superskit och ville bara kräkas hela benpasset.

Celsius Älskar dem, var beroende av dem förut.. Dock att ta flera om dagen rekommenderar jag inte för man glömmer dricka vatten och vaknade med världens huvudvärk varje dag 🙁 Mycket bättre och godare än energidrycker. Använder inte mer dock, kanske varannan månad köper jag men de är så dyra i Finland 😛 Och sälsynta.. Finns typ i en butik, och den är 24 km från mig.. såatteh.

UNIVERSAL (minns inte namnet men en pwo var det) Fyfan, äcklig som sjutton. Aldrig mer. Köpte den i barcelona och var 16 år så vet fan inte ens vad den innehöll, koffein säkert 100000mg och sötningsmedel från alla slag

Wod-crusher Funkar bra på tom mage, men använt endast två gånger.

Aminosyror:

Orkar inte ta upp alla Scitecs.. för de är alla de bästa jag prövat hittils, även grymt goda. Men min favorit och verkligen magical är Amino Magic, men även G-bomb (glutamin) !

Svensktkosttillskott har också helt okej, effekten känner jag inte av men goda var de !!

Fitnessguru One amino Cola, var god!

Ärtprotein, Soja protein:

Använt massor med olika märken men alla smakar likadant enligt mig.. bra att göra bröd på, men att dricka sådär..BLÄ

Blandning av proteiner:

Grymma att göra mugcake på, funkar att blanda endast vatten och micra! Men vill man ha den god så lägger man till kokosolja, sötningsmedel, och mjölk såklart.. annars kan man tröttna på den torra smaken. (funkar med alla som jag testat nedan)

Super 7, gör även fluff av denna, jättegod! dock endast smakat på choklad smak.

Triple core protein Choklad var mycket bättre än björnbär/vanilj.. björnbär/vanilj var nog det äckligaste jag ätit och smakade ägg efter micron xD

Protein Delite, godaste som finns, i shaker!!!! mums, alla smaker dröm!!! och ännu bättre som proteinté, funkar grymt med endast vatten i shaker!!!! dör, där finns även små bitar som smakar frukt/choklad osv, mums!!!!!! 😀

Warrior Juice scitecnutrition i smak av choklad…. JÄTTEGOD och funkar också i pudding eller fluff!

Whey

Whey 100% scitec nutrition professional  choklad-coconut var vädligt äcklig i shaker(hatar alla coconut smaker) men i gröten var den jättegod! och även att göra bounty godis av 😀 (gjorde på julafton) vanilla very berry.. helt okej, god men har tröttnat på smaken 😛 Chocolate hazelnut, jättegod smakar som fitnessgurus 🙂 Banana, min nya favorit!!! mums 🙂

Whey 100% scitec nutrition mjölkchoklad, ALLTSÅ SÅÅÅÅ GOD! Mycket godare än hazelnut! 😀 också vaniljsmaken, smakar glass!!! mums. Fast vitchoklad… ja den tappar jag hakan av, så god är den 😛

100% Beef protein scitec nutrition caramel-vanilj smak var DRÖMMEN I HIMLEN GOD, almond chocolate var inte riktigt i min smak och inte heller hallon-grädde, den var för söt.

Naturell (svensktkosttillskott) God! Använder den till bakning 🙂

Whey Isolate scitec nutrition Choklad, ja behöver inte säga mer än.. den är JÄTTEGOD.

100% whey protein superb. scitec nutrition Min favorit av alla scitecs wheyproteiner 🙂 Alltså i smak.. för den har också proteinbitar 🙂 Alla smaker är dröm, finns tre olika smaker jordgubb, choklad och vanilj med olika dröm goda bitar… tex. frukt, crunch, chokladbitar.. tror jag dreglar just nu 😀

Peanutbutter choklad (svensktkosttillskott) fy.. får inte ner det 😛 sorry.

Päronsplitt (svensktkosttillskott) , helt okej som shaker, men i gröt smakade det medicin… 🙁

100% Whey Gold standard (ON) Cookies & cream väldigt vädligt, och FÖR söt, men annars jättegod.

Fitnessguru de med bär, gillade jag inte.. inte heller coconut eller pistacho, och kiwi yoghurt var äckliga. Men däremot peanutbutter, milk chocolate, hazelnut choklad, cappucino, french vanilla, mango var jättegoda!

Kasein

100% casein complex scitec nutrition  Maracuja – vitchoklad, Belgisk choklad var sjuuuuuuuukt goda, älskar dem 🙂

100% milk complex scitec nutrition Belgisk choklad var god men pistage – vit choklad (smaken av pistage.. var inte min grej 😀 som coconut.. blä)

bodyscience kasein choklad vanilj, päronsplitt JÄTTEGODA, smakar glass! Päronsplitt var min favorit av dessa.

Gainer

Jumbo Väldigt väldigt väldigt söt, inte i min smak!

Gainer svensktkosttillskott inte prövat, men brorsan har prövat smaken vanilj och han gillade den då den inte var så söt.

bodyscience gainer choklad var grymt god!

Fast Pudding, älskar alla!!!! dock blir jag väldigt sötsugen efter dem 😛 och så var det faktiskt en smak jag inte gillade.. äpple-kanel, men de andra älskar jag 😀 länge sen jag åt dem dock..

Fitnessguru äpplepaj, tiramisu var inte god.. men choklad och cookie dough var god!

balanced recovery scitec nutrition, god som shake men inte att baka av 😀 Smak av pina colada, kan tänka mig att på sommaren en iskall sådan vore dröm!

 

 

Facebooktwittermail

11 kommenttia “Protein och tillskott review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *