Planer efter tävling

Nä, blir inget inlägg om ”planer för livet” eller hur jag ska hålla kosten. Utan jag har planerat en resa! och helst av allt åker jag faktiskt till Stockholm. ÄLSKAR DEN JÄVLA STADEN. Bästa som finns! Jag vette fan inte om jag passar in dit, men jag beundrar hela allting, så ifall jag inte flyttar dit, tänker jag ändå resa dit så ofta jag kan. Har massor med folk jag borde träffa, kanske även ordna några photoshoots, men ifall jag stannar endast en dag tror jag jag tar den lugna vägen och gör allt kul istället för stressmöten. This is min drömplan:

1.Sovit i hotellsäng, bästa som finns

2.Gymma antagligen på nåt skitbra gym eller bara hotellets gym så kan man se ut som en häxa och nyvaken och ba skynda sig framåt

3.Hotellfrukost BUFFE, lyx, men hoppas det finns nåt bra. Hatar då det endast finns fruktyoghurt, bröd och mjölk. Vill ju ha amerikanska bär med afrikas frukter och nötter från kina, iskalla färskpressade juicer och pålägg från paradiset.

4.Bada, duscha, helst i en pool. Snälla hoppas ni har lyx hotell i Sverige, som ändå inte kostar triljoner dollar för en fattig lapp som jag.

5.Shoppa sig död och pank på både mat och kläder. Matlistan är bl.a. alla era nya goda kvarger, proteinpuddingen, celsius, nocco, true drycker, proteinbars, pauluns produkter, proteinbröd, andra goa bröd, LOHILO!!!! kommer dock smälta innan jag hinner hem 🙁 får äta den direkt, äggvitor på dunke,proteinbites etc. Men också sånt som inte är dietvänligt, kanske godis, nutella etc. Bara vad suget säger, inga gränser!

6.Shopping av kläder gäller Urban Outfitters, Weekday, Topshop, Åhlens osv, såna butiker vi inte har i Finland.

7.Tinder & Kaffe. Vet inte om ni har starbucks, knappast, men något liknande vore lyx. Sitta där och tindra och skratta och gapa.

8.Festa i någon grym nattklubb eller bara ta en öl i baren, nivet som magnus ugglas låt ”en öl i baren”. Känna sig svensk. Eller leka svensk. Sen vakna i krabbis, komma ihåg några snuttar från igår och ta båten hem eller nåt sånt.

9.Helst av allt vill jag nog bara uppleva den svenska kulturen, goda dofterna av positivitet och glada människor. Kanske jag bara inbillar mig, men de flesta håller med mig då jag säger att ni svennar är gladare än oss här i Finland. Ta bara ett telefonsamtal som exempel, ringer jag till någon kundtjänst i Sverige hör jag en jäkla glad röst som frågar till och med hur jag mår, medan tvärtom här i Finland vill de bara sluta samtaletg så fort som möjligt och kanske i värsta fall lägger på luren. Säger inte så att det är med alla. Men bara min upplevelse ! Fast jag gillar ändå att bo här i Finland, det är helt okej, inget jag dör för. Gillar Finland, men som sagt har jag alltid lite levt det ”svenska livet” och följt mer vad som händer i grannlandet än här hemma.

Facebooktwittermail

106 kommenttia “Planer efter tävling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *