News in Scitec Nutrition

MIKRONISERADE AMINOSYROR, BETAIN, L-CITRULLIN, BETA-ALANIN MED MERA!

Krossa dina träningspass med nya AMI-NO XPRESS formeln designad för högintensiv träning! AMI-NO XPRESS är en ”under tränings” formel med 19 nogrannt utvalda aktiva ingredienser i 4 olika matriser som är viktiga för ett flertal långvariga träningspass! Betain är en metyldonator i människokroppen. Många viktiga biokemiska processer är beroende av metylering (t.ex. metylering av homocystein för att bilda L-Metionin som är del av den välkända Kreatinstrukturen; och som är den startande aminosyran vid proteinsyntes).

Scitec Nutrition - Ami-NO Xpress

 

Scitec Nutrition - Proteinissimo

Delikat proteinrik bar (minst 30% protein) med en designerblandning av protein av högsta kvalitet som kan bidra till tillväxt och underhåll av muskler, samt till underhåll av ett normalt skelett.

Med sin unika textur och smak kan denna aspartamfria bar hjälpa dig att konsumera kvalitetsprotein, plus energi!

Scitec Nutrition - MEGA GLUTAMINE

Glutamin är den rikligast förekommande aminosyran i mänskligt blod. Glutamin kan bli konditionellt essentiellt i vissa situationer, inklusive intensiv fysisk träning, när kroppen inte kan tillgodose sitt behov genom att syntetisera Glutamin. Denna konditionellt essentiella aminosyra kan fås från protein i kosten eller från kosttillskott som MEGA GLUTAMINE.

 

Facebooktwittermail

27 kommenttia “News in Scitec Nutrition

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *