Kort natt och fotografering

Hej och godmorgon! Här sitter jag med min kaffe kopp helt i sömntutan. Har knappast vaknat än. Somnade vid 1 igår, först kollade jag på Paradise Hotel som börjar först 11 finsk tid (hur skön serie som helst 😀 sitter och skrattar varje gång) och sedan blev det mycket planering om fotograferingen idag. Allt blev lite sent pg. olika skäl, men huvudsaken att vi fick det fixat. Vädret är dock inte på vår sida idag, så blir säkerligen inga beachbody foton, hoppas bara det inte börjar regna. Så det händer vid 3 tiden, efter det har jag poseringsträning med teamet och sedan till min varma härliga säng. Måste bara kolla att jag har alla matlådor och på något sätt fixa att kycklingen inte ruttnar i väskan.

Har idag vaknat rätt tidigt för att vara barnvakt och sedan föra honom till förskolan. Han var så söt då han förklarade hur stor han blivit så han får sova på övervåningssängen istället för där nere som bebisarna. och så visade han sin fina bilbana och var han hänger sina kläder. Trodde jag aldrig skulle få honom iväg dock, vi läste bl.a. bamsetidningar och lekte sjörövare och jag glömde klockan, men som tur hann vi i tid!

Igår poseringstränade jag med glasögonen på, haha måste skratta lite för det var som en ny värld, att se sig själv i spegeln. Har fått stå 1 meter ifrån spegeln förut för att se ordentligt. Men nu! Nu äntligen! Tycker konstigt nog inte jag passar i glasögon och känner mig som tant magda 90 år som får dimma på glasögonen då hon kokar té. Men vad gör man inte för lite bättre syn! och mindre huvudvärk så att säga!

Nu ska jag fortsätta göra lite fixningar till två kunders schema. Innan min bikini-sömmerska kommer hit, vi ska nämligen pröva lite och fixa lite, hoppas på att den sitter fint!

Ha det bra så länge, kram.

11018359_1418965481740139_2122120105_n

förra photoshoot. Haha vad tänkte jag riktigt. Tror jag inte tänkte så mycket. Blir alltid så att allt blir i sista hand, håret, sminket, kläderna, och så plötsligt WHAT VAD SKA JAG HA PÅ MIG

Facebooktwittermail

28 kommenttia “Kort natt och fotografering

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *