Fotoblogg

Tjenis bloggen!

Funderar på att fortsätta  eller BÖRJA IGEN blogga även på min fotoblogg, haha.. väcker så många minnen! och jag älskade ju att fotografera förut. Jag har en väldigt dålig, gammal, trasig systemkamera, men varför måste allt va bra? Jag gillar att redigera, eller bara väcka fram känslor via ett foto. Det är pointen! Inte hur skarp, tydlig, bra, bilden är.

Bloggen startade jag på min anorexitid,06 september 2010, då jag inte fick göra så mycket annat (en lång tid fick jag varken promenera, stå för länge och absolut inte träna). Jag tecknade och fotograferade mycket, det fick mina känslor att svämma ut, för jag inte riktigt var någon som pratade eler berättade om mina känslor och min ångest då. Ibland skrev jag brev. Både till mamma & mina vänner från Sverige. Men den tiden slutade då vi växte upp, men en vän fortsatte hela min historia. Från dag 1 till slutet. Men hon gick bort. Hon finns inte längre. Så jag slutade skriva brev. Jag började istället prata. Det var första trappsteget upp ur depressionshålan.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2170780/images/2011/picnik-collage_161249522.jpg

Bloggen hette Sashin, vilket jag valde eftersom jag älskade Japan och såklart ville använda ordet fotografi på Japanska, som är Shashin.

Nu är känslorna för Japan lite annorlunda, men fortfarande lika stor betydelse har bloggen för mig. 🙂

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *