FOR LIFE – Cancerstöd

Hej.

Ville ta upp ett inlägg om detta.

Ett känsligt ord. Livet.

Det betyder så mycket för mig. Då jag varit med om döden och saker kring det ofta. Jag själv som också skadat mig själv och försökt flera tals gånger ta livet av mig. Mina vänner som gjort samma. Dem jag förlorat under åren, viktiga personer. Min anorexi som också var nära på att kosta mig livet. Mina släktingar som haft cancer, farmor och kusin Annika.. Hör ofta att någon bekant fått cancer eller svår sjukdom. Det är alltid lika sorligt.

Livet. Döden. Och tiden där emellan. Kanske något man inte alltid tänker på. Att kunna andas, att hjärtat slår, att vi kan röra på oss och att vi mår bra, att vi är friska, är så viktigt, fint, och bra. Ibland har man svårt att förstå hur bra, vi friska egentligen har det.

Jag minns då jag var tvungen att välja. Och jag valde livet. Alla har inte det valet. Det är därför jag vill stöda cancerforskningen Ambaye tipsade mig om. Projektet heter FORLIFE och de arbetar med att samla in pengar till en cancerforskning. Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning.

ForLife

”Vår målsättning är att hjälpa så många människor som möjligt och vi är övertygade om att du som deltagare i sysselsättningsfasen kan hjälpa många andra samtidigt som du hjälper dig själv. Under din tid hos oss skaffar du dig värdefulla meriter och färdigheter för framtida anställning samtidigt som du hjälper andra människor eftersom allt vårt arbete utförs till förmån för cancerforskning. ”

Var med du också. Finns massor med fina armband ifall du vill vara med och hjälpa och dela med dig stödet. Man kan också få med valfritt mobilnummer på, vilket ju är jättebra spec. vid stora marknader, evenemang och andra tillfällen då barnen kan springa bort. Kolla in här.

 Att bära detta armband väcker mycket känslor och tankar. ”För Livet.” Känns bra och tryggt att ha det på mig.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag.

Kramisar.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *