Farmors glädje på gymmet

Igår var det ”vilodag” (har börjat använda ordet igen, weird då förut var det tvärtom, vilodag everyday och ibland lite gymday, men nu har jag nästan blivit en gymrat igen, fast får klämma in vilodagar för att få annat som behövs gjort också, men det är superkul kan jag lova, att kötta olika muskelgrupper och få din dagliga terapi regelbundet, looove it! Vilodagar som jag som sagt inte egentligen vill kalla det, kör jag allt från 1-4 st i veckan, beroende på känsla, program, och allt sånt! Återhämtar mig jättesnabbt nu känns det som iallafall, så kul!)  den traditionella Söndagen. Den spenderades ändå på gymmet vid förmiddagen för Farmor var på gång och motiverad att träna, jag blev så glad att höra det! Jag älskar då jag inte behöver själv liksom peppa någon att träna, hatar det. Om jag tex. frågar, ”vill du träna?” Så betyder det ju inte att jag vill tvinga någon att följa med, man vill ju att personen själv ska tycka det är roligt! Det är en helt annan grej att trtäna någon kund med full inspiration att göra det, eller liksom att hon själv VILL VARA DÄR, och inte gör det för någon annans skull, eller för att hon tror att hon ”måste träna” bara för att. Som farmor tex. hon bara dansade av glädje, energi, endorfiner under hela passet och efteråt var hon som en solstråle, o herregud kommer nog aldrig glömma det leendet! MADE MY DAY. Eller MADE MY WEEK TYP. Världens finaste känsla, att se någon glad. Och att kunna själv vara med om att dela glädje. Alltså guld. Framförallt farmor! Vi har kommit så nära och vi är så lika, så lika då man lyssnar på varandra. Samma med pappa, jag vet inte vad som hänt men haha vi har seriöst blivit som bästisar typ. Tänk vad gemensam träning kan göra! Vi är som ett team haha, vi gör mat tillsammans och gymmar och delar glädjen efter, under, före träningen! Bäst som jag sade! 🙂

Workout with Grandma❤️❤️❤️💪🏼😘😘

Kuva, jonka FROM WEAK TO STRONG👊🏼 (@svagtillstark) julkaisi 28. 08ta 2016 klo 4.06 PDT

 

Efter träningen med farmor åkte vi till pappas bror och träffade lite släktingar. Där åt vi lunch (både före, varm, efterrätt) utomhus och en vandring runt deras paradis, o herregud vad STORT OCH VACKERT!!!! Alltså deras trädgård! Så vackert. Ville inte lämna stället haha.. Det var väldigt mysigt och än en gång påminns man om hur fint det är att ha en stor släkt och att bo så nära, och att vi har så bra kontakt att man vill träffas och umgås! Guld tid, skratta åt gamla men även nya minnen och bara njuta av tiden tillsammans.

img_4929_540f549ce087c34efd421e02

Efteråt gjorde jag Pt-schemor i flera timmar.. Blev helt svettig haha.. vet ni hur en iskall men sedan varm avkopplande dusch kändes!?!?!? SÅÅ SKÖNT! Har blivit helt förälskad att börja med ett riktigt kyligt kallt vatten i hårbottnet, man blir en helt ny människa och vaknar till! Haha.. Jag älskar saker som får mig att känna att jag lever, liksom riktigt fysiskt känna! Adrealin, endorfiner, frysa, svettas, vara dyrblöt i regnet, hoppa i iskallt hav, åka båt, bada bastu, kasta sig i snön, åka berg och dalbana, hoppa fallskärmshopp, allt roligt, ibland läskigt men så himla uppfriskande!

IMG_0623

Idag var också en helt amazing dag, lite sämre kanske benpass för hade så mycket i huvudet, bl.a. posten skulle komma any minute och har något fel att jag MÅSTE vara hemma då haha.. hatar att lämna det till nästa dag, och så var det som om mobilen ringde precis heeeela tiden, pling pling osv. Sen hade jag tydligen lagt massor med påminnelser och alarm att göras, så nu har jag äntligen fått det gjort via datorn och skrivit en uppsats, nu fattas bara att skicka alltihopa. Efteråt började jag också städa helt plötsligt, skulle aldrig göra det frivilligt om någon känner mig haha.. Men allt började med att jag letade efter skrivpapper och så började jag läsa gamla böcker, häften, hitta annat gammalt skräp men roliga minnen, bilder, tidningspapper och kort haha, var jättekul att skratta för mig själv, vilka underbara minnen man har nästan glömt bort! Och efter det så såg man ju hur dammigt det var, har säkert aldrig eller inte på flera veckor städat rummet..(NICE I KNOW) så klart jag började dammsuga alla lådor och tvätta med rengöringsmedel så naglarna gick av haha.. Vill någon fixa manikyr tack? XD

Bildresultat för cleaning meme

Mycket intressant för er att läsa säkert! Bäst jag slutar nu och tar en andningspaus mellan raderna, men förresten ni har väl inte missat tävlingen på instagram, det vill ni inte göra för ni kan vinna 15 stycken VALFRIA Walden Farms!! Woop Woop!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *