Eget namn/tryck på tights

Myway2fitness kampanjen är äntligen tillbaka! Wohooo! Nu har du möjlighet att köpa ett par tights med ditt egna text tryckt på! Hur coolt?? Varför inte trycka ditt eget namn, ditt team eller köpa till din kompis till julklapp (japp jag köper alltid flera månader i förväg 😅) med ett  adjektiv som beskriver henne precis som hon är, personligare och finare present kan man inte önska sig! 

img_4745

Myway2fitness producerar idag ett av världens högsta kvalité vad gäller kompressionstights. Det med vår oslagbara design gör att att du kommer känna dig unik i våra tights. De är specialsydda så de ska följa din kroppsform. Materialet är kraftigt men ändå lätt så det känns som om du inte har på dig något när du tränar. Nu kan du äntligen bli än mer unik genom att få din egna text på ett par Myway2fitness tights!
Nu har du chansen att vara unik i din klädsel på gymmet! Trycket är sublimerat, alltså precis samma tryck som redan finns på tightsen och inget tryck som bara fästs på. Det italienska bläcket som vi färgar våra tights med är av högsta kvalité varfr vi erbjuder livstidsgaranti på trycket.

Som enda företag i världen erbjuder vi dig att kunna få valfria tights med valfri text på. Vi har iögonfallande tights som i sig är unika och att du får trycka din egen text på är som pricken över i:et!
1 199 kronor kostar tightsen med tryck. Det vill säga 300-500 kronor extra beroende på vilka tights du väljer.

OBS!! Sista beställningsdag: 10 november 2016!!

IMG_0656 (2)

Inlägget är i sammarbete med Myway2fitness.se 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *