Biomys och Ryggslakt

Tjenis!

Skulle träna med farmor imorse, men blir av imorgon istället så gav mig av själv med pappsen och slaktade ryggen snabbt innan biomys med Elias min gudson! Vilken härlig start på morgonen! Gjorde supersets med nya övningar som jag inte vanligtvis tar, handlederna grät (så svaga) så fick använda rep typ hela passet och det gav en grym kontakt i ryggen istället, som jag ville ju. Lätt att man låter armarna arbeta under övningen! Har länge haft svaga ryggmuskler men försöker hitta kontakten i de olika muskelparierna och få verkligen det att kännas, och har resulterat bra! Tycker ryggtavlan är en av de intressantaste haha! Tusen gånger mera intressant än tex. magmuskeln enligt mig 😀 Om ryggmuskulaturen är stark och stadig, syns det också på hållningen och alla dessa skador man haft tidigare av för mycket sittande vid datorn osv, har försvunnit och bäst av allt har man hittat en kontakt och pump i ryggmusklerna som aldrig funnits där förut(…för man inte haft några ryggmuskler 😀 ) , vilket var hemskt att se då man knäböjde några år tillbaka haha.

Kuvahaun tulos haulle latissimus dorsi

Ja back to the day, vilken härlig solig, fin underbar dag!

 

Jag var ju som sagt på dagen på bio, den började halv fyra men man hann bra mysa tillsammans före och välja de bästa (JA BÄSTA!!!) godisarna ur butiken utan stress. Och bion var ju för härlig haha, har sett hitta nemo också då jag var typ 5 år, så att se denna väckte minnen, men 3D var ju ännu tuffare. Kände mig cool. Var typ bara vi i biosalongen. Lyx. 


Hoppas gudsonen Elias hade det lika kul. Aja nu har jag kramp i magen av allt socker och är både hyper och övertrött haha! Ska dela med mig allt babbel och kärlek av filmen till någon här hemma och sedan ska vi äta kebab eller stekt biff, och ååh vad det kommer smaka gott! Sen är det fyrverkeri, för det är forneldarnas natt som vi firar här i Finland 🙂 Få se om man går ut och kollar lite, knappast någon party-tjohej-fest men kanske skålar ett eller fem glas eller så, bara för att!

Kuvahaun tulos haulle 3d hitta doris

HA DET BRA HÖRNI! Är bara lite nervös för hunden hur den kommer reagera på alla raketer..

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *