Åh herre vad gött….

…. TRÄNINGS-PASS!

Dagarna flyger som vanligt förbi. Men idag hade jag träning med min tränare, och oj så svettigt det var, solen lyste rakt på mig under alla övningar och ja hade typ 20 reps på alla, höll på att svimma för glömde dricka och andas vid några tillfällen men skrattade bara tillslut, så trött och mosad rumpa hade jag. 😀 Sen hade vi dock lite extra tid (HUR?!?!?!?) så vi avslutade med poseringsträning. Hade inte gjort hemläxan men det gick okej ändå, hon var nöjd och vi går framåt helatiden, skönt att höra lite positiv kritik ibland också, även ifall jag har massor att förbättra på, lite småfixningar, handen inte vara felvänd osv..

Sen blev det storköp i matbutiken, tur var det rea så fick lite extra allt hem. Finns nog inte någon människa som lägger lika mycket tid och PENGAR på mat 😛

Och nu efter en timmes (wohooo, har blivit snabbare, rekordtid! Förra gången tog det minst 3h 😛 Men jag lär mig, fast det är alltid så ovant med nytt schema och får troligen nästa vecka igen :O wish for the best…. )  matlagning, de jäkla matboxarna 😀 Fan va skönt det är men samtidigt kommer jag vara sååååååå lättad då det är över. Vet egentligen inte ifall jag borde sluta, livet och tiden har underlättat så att ha matlådor med sig hela tiden och inte behöva gå vrålhungrig eller göra mat/handla hungrig. Men samtidigt SPECIELLT PÅ HELGEN så orkar man ju inte ta fram en box då man egentligen vill ha nåt helt annat 😉 Så får se, får helt enkelt lyssna på MIG och köra vad som känns bäst sen…. så är jag helt tom i hjärnan. Nu vill jag inte räkna gram utan nu vill jag rensa hjärnan framför tv:n eller datorn en stund. Tror det blir soffa & matlåda & cola zero & tv-serier resten av kvällen… ”fast jag borde ju…” Nej idag orkar jag inte. Sorry. Strejk.

 

Nya övningar idag, denna är en av mina favoriter, men sen var det ju massor med killer-dö-snälla-finnsintetill-rörelser också… med kroppsvikt fast det kändes som om jag hade en 70kg säck på mig, omg det brände 😀 Hoppas rumpan formas nu då!

link till video

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *