Syksy on juhlan aikaa

Onneksi sateisessa ja pimenevässä syksyssä on hyvätkin puolensa nimittäin marraskuun 5 on syntymäpäiväni eli onneksi syksylläkin löytyy juhlan aihetta. Lisäksi ennen syntymäpäivääni on  halloween, jota on myös mukava juhlia.

 

Sain kutsun kaverini ja hänen ystävänsä järjestämiin halloween juhliin, jotka osoittautuivat ihan huikeiksi! Asuuni piti kuulua myöskin punaiset piilolinssit, mutta jänistin ja ne jäivät käyttämättä… En ole nimittäin koskaan kokeillutkaan piilolinssejä ja sitten eksyin googlailemaan asiasta ja seuraavaksi luinkin kokemuksia sarveiskalvontulehduksesta sekä sokeutumisesta joten se siitä sitten.. 😀 Ystävykset olivat todella panostaneet juhliin ja herkkuja oli enemmän kuin jaksoi edes syödä.

 

 

Edellisenä viikonloppuna tosiaan täytin pyöreitä ja päätin pitää juhlat pinkparty teemalla. Kokeilin ensimmäisen kerran vadelma-valkosuklaakakkua ja maistajat tietääkin, miten hyvin se onnistui. Täytyy ehdottomasti tehdä seuraavissa juhlissa uudestaan. Alkuperäinen ohje oli herukoilla, mutta vaihdoin vain tilalle saman määrän vadelmia. Ohjeen löydät TÄÄLTÄ. 

Namikeksi ohje löytyy kinuskikissan sivuilta

 

-Nuppu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *