Oletko sinäkin hurahtanut nettishoppailuun?

Heippa!

 

Näyttää siltä, että kevät on ottanut vähän takapakkia sillä ainakin täällä Hämeenlinnassa ollaan päivisinkin pakkasen puolella. Paras vuodenaika on mielestäni kevät, koska ei ole liian kylmä eikä kuuma pukeutuakseen farkkuihin ja trenssitakkiin. Rakastan kevättä! Yo-kokeet ovat osaltani ohitse ja olen suorituksiini tyytyväinen. Eilen hääräilin koneen ääressä yhteishakua tehden. Kirjoittelen myöhemmin siitä, mitkä alat minua kiinnostavat ja mihin hain yhteishaussa. Ajattelin jakaa teille kuvia viimeaikojen tilauksistani.

Tilasin noin kuukausi sitten wishiltä kaikkea pientä ja kaikki tuotteet ovat tulleet perille yhtä pakettia lukuunottamatta. (Feikki silmälasit ovat yhä matkalla) Tilasin yhden ainoan vaatekappaleen eli uimapuvun koossa L sillä osasin varautua siihen, että se tulee olemaan normaalia pienempi ja voin kyllä kertoa etten tilaa wishiltä vaatteita enää ikinä! L koon uimapuku olikin todellisuudessa XS kokoa ja jouduinkin antamaan sen XS kokoiselle ystävälleni!

1) panssarilasi 3€ 2) meikkisiveltimet 6€ 3) huuli"punat" 2€
1) panssarilasi 3€ 2) meikkisiveltimet 6€
3) huuli”punat” 2€
Innostuin tilailemaan meikkejä netistä ja tässä lopputulos! Modelsownin kulmakynä, valokynä ja tilaajalahjana kuivashamppoo. Hämeenlinnan emotionissa oli ale joten nappasin mukaani ihanam huulipunan.
Innostuin tilailemaan meikkejä netistä ja tässä lopputulos! Modelsownin kulmakynä, valokynä ja tilaajalahjana kuivashamppoo. Hämeenlinnan emotionissa oli ale joten nappasin mukaani ihanan huulipunan.

Kerroin edellisessä postauksessa apteekin Iwhite valkaisumuoteista joita ostin. Noh olen aika pettynyt. Huomasin jälkeenpäin, että iwhite oli saannut aika negatiivista palautetta. Muotit valkaisivay jonkin verran, mutta ei niin paljoa kuin toivoin. Tässä kuitenkin lopputulos. Ylhäällä lähtökohta ja alhaalla hampaani käytön jälkeen.

image

Ps. Muistatteko tilaamani ylioppilasmekon jostain myös kerroin edellisessä postauksessa? Se oli juuri oikean värinen valkomusta, mutta aika naftia kokoa joten täytyy varmaan vältellä herkkujen syöntiä, että varmasti mahdun mekkoon myös kesäkuussa! 😀

 

xoxo Nuppu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *