Inttilesken selviytymisopas

Hei!

Siitä on reilu 2 viikkoa, kun minun inttileskeyteni loppui ja Niko palasi kotiin. Maanantaina kuitenkin osalla naisista/tytöistä on edessään sama kohtalo, kun minulla oli. Rakkaat poikaystävät astuvat armeijan leiviin ja ovat sielä enemmän tai vähemmän aikaa. Ajattelin koota teille tuleville inttileskille pienen oppaan tulevaa koitosta varten. Kuten aikaisemmin kerroinkin niin itse sorruin jopa googlettamaan ”miten selviytyä inttileskeydestä” Sen verran koville se aluksi otti😂 (postaus maustettu pienellä ripauksella huumoria)

1. Itkekää se helpottaa. Itkin varmaankin koko ensimmäisen viikon aina nukkumaan mennessä tai, jos satuin soittamaan Nikolle. Itkin myös, kun hän lähti takaisin ensimmäisiltä lomilta ja oikeastaan itku saattoi tulla myös ihan yhtäkkiä riippumatta tilanteesta. Kun itkut oli itketty niin enää ei sitten itkettykkään.
2. Varautukaa kuulemaan inttislangia jokaisessa keskustelussanne. Ihan, mistä vain puhuttekin niin keskusteluun pongahtaa jokin inttislangi sana kuten esim. särmä, gines, mansikka, rötvätä, pinkka ja esa-pekka. (Voitte maanantaina kysyä rakkaaltanne, mitä nämä sanat tarkoittavat)
3. Viikonloppuisin VARSINKAAN leirin jälkeen ei ole toivoakaan lähteä yhdessä ulos tai viettää hiukan myöhempää leffailtaa, sillä rakkaanne kaatuvat väsyneinä sänkyyn heti, kun pääsevät kotiovesta sisään.
4. Hemmotelkaa rakasta sotilastanne ruoalla. Voin kertoa, että hymy on leveämpi kuin jouluaattona lahjoja avatessa, kun kiikutatte poikaystävänne eteen kerrosaterian.
5. Käykää katsomassa rakastanne sotkussa aina, kun/jos siihen on mahdollisuus. Todella aktiivinen vierailuni sotkussa oli varmasti Nikolle tärkeä asia ja sitä kautta osoitin, että olen hänen tukenaan. Esim. vaikka Niko lähti sunnuntaina takaisin lomilta niin minä tyttö huristelin heti maanantaina sotkuun häntä tapaamaan ja siinä samalla mussuttelin soden herkullista munkkia.

image

Näillä ohjeilla pääsette varmasti hyvin alkuun. Ja uskokaa pois inttileskeys ei ole niin hirveää, miltä se vaikuttaa. Intti aika meni kuin siivillä eli aika kuluu hirmu nopeasti. Olkaa rakkaanne tukena sillä onhan armeija hieno ja tärkeä asia.
Toivotan kaikille tuleville inttileskille lykkyä tykö ja AAMUJA!!

 

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Inttilesken selviytymisopas

  • Avatar
    7.7.2016 klo 09:31
    Kestolinkki

    Ehkä näillä neuvoilla minäkin selviän vasta alkaneesta inttileskeydestä! Sun postauksia on tosi mukava ollut lukea, keep going girl! Olis kiva saada kans nähdä vaikka jotain meikki- ja/tai hiuspostauksia! 🙂

    Reply
    • Nuppu Linnea
      10.7.2016 klo 08:51
      Kestolinkki

      Kyllä selviät! Tsemppiä 🙂 Tosi kiva kuulla! Kiitos vinkistä, voisin aluksi koittaa väsäillä jonkinlaista päivän meikkipostausta. 🙂

      Reply
  • Avatar
    18.7.2016 klo 13:37
    Kestolinkki

    Mun poikaystävä oli vuoden 500 km päässä intissä josta pääsi vain joka toinen / kolmas viikko lomille. Harmittaa kun en koskaan päässyt itse käymään sotkussa käymään. :/mutta nopeasti se aika todella meni! Sulla on kiva blogi! Munki mielestä meikkipostaus ois kiva.

    Reply
  • Avatar
    16.9.2016 klo 15:08
    Kestolinkki

    Siis niin totta toi että inttislangia ruvetaan tunkeen joka väliin Samoin tulee kaikki legendaariset inttitarinat! Kauan Niko oli intissä ja missä komppaniassa palveli? Täällä on 347 aamun inttileski,onneks nyt enää 90 jäljellä!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *