Kisses from Berlin!

image
Illallisella @ Michel

Pusuja Berliinistä! Täällä ollaan. Saavuin tänne jo eilen, ja kuluneet pari vuorokautta on mennyt lähinnä rentoutuessa, ulkoillessa lähinurkilla ja syödessä. Ruoka on edullista ja hyvää, ja sitä saa joka kadunkulmasta! Terveellisyydestä en aina tiedä, mutta sitä en lomalla oikeasti aina jaksa edes miettiä. Äsken vedin surutta kolme donitsia putkeen, eikä edes kaduta! 😀 Mun mielenrauhalleni on oikeasti tärkeää, että joskus saa höllätä kurista ja nuhteesta, erityisesti lomalla. Arki ja treenit kulkevat sitten taas ensi viikolla paljon paremmin, kun on saanut nauttia pikkaisen löysemmällä otteella pidennetystä viikonlopusta. Majailen tosiaan ystäväni Tiinan luona täällä, joka muutti kuukausi takaperin Helsingistä Berliinin sykkeeseen. Ikävä oli ehtinyt jo tulla – neiti sattuu olemaan kaikista ensimmäinen Helsingin-ystäväni. Tutustuimme samalla työpaikalla kohta viisi vuotta sitten, ja yhteinen taival on jatkunut siitä huolimatta, vaikka ei olla samassa maassa aina asuttukaan. Onneksi tänne on lyhyt lentomatka, joten etäisyys tuntuu samalta kuin vierailisi Tampereella. 😉

Taakse jääneellä viikolla ehti ennen reissua puuhata (ylläri ylläri) sittenkin muutakin, kuin painaa yövuoroa. Markus oli saanut Rähinältä kutsun Straight Outta Compton-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Elokuva oli ehdottomasti yksi vuoden vaikuttavimmista, ja vakuutti jopa minut perinpohjin, vaikka pohjatietoni N.W.A:sta entuudestaan oli melko olematon. Räppiskenestä jotain hajua minullakin kuitenkin oli, ja kyseinen pätkä tavallaan yhdisti kaikki ”irtonaiset palaset” toisiinsa. Upea tarina ja isoja juttuja! Suosittelen lämpimästi käymään tsiigaamassa ihan omin silmin. Ennen leffaa kävimme illallistamassa läheisessä Michel-ravintolassa, jonka hinta-laatu-suhdetta haluan vielä erikseen korostaa. Voisin jopa väittää nauttineeni siellä elämäni parhaat osterit!

image
Pakolliset shoppailut on shoppailtu pois alta, vaikka ostoksille tänne en varsinaisesti tullutkaan. Aika pienellä budjetilla lomaillaan, mutta tapoihini kuuluu aina reissulta kotiuttaa vähintään yksi vähän spessumpi vaatekappale. Vuosien mittaa olen alkanut panostaa entistä enemmän vaatteissa laatuun kuin määrään – hyvin tehty, laadukkaista materiaaleista valmistettu vaatekappale voi kestää vuosia, ellei jopa kymmeniä (esim takit, asusteet ect.). Rakastan Berliinissä erityisesti sitä, miten kivoja pikku putiikkeja täällä on. Monissa on myynnissä nimenomaan uniikkeja design-tuotteita, jollaisia aikaisemmilta visiiteiltä onkin vaatekaappiin kotiutunut muutamia. Hinnaltaan ne eivät toki olekaan yhtä edukkaita kuin HenkkaMaukan tusinakledjut, mutta mielelläni tuen pieniä suunnittelijoita. Ja onhan se aika ekslusiivista, että kellään maailmassa ei välttämättä samanlaista rotsia ole vaatekaapissa! 😉

Alunperin suunnitelmissa oli mennä tänään kiertelemään Night Marketille, mutta päivällä tuli vaelleltua jo sen verran, että nyt ihan hyvillä mielillä lepäilee hieman ja tuijottelee koneelta Breaking Badia.
Kelatkaa, Tiina on jotenkin pystynyt välttelemään sarjan katsomista tähän saakka? 😀 Pitihän meikäläisen sitten täyttää tämä aukko sivistyksessä, ja koukkuunhan se jäi heti ekasta jaksosta! 

Myöhemmin olisi vielä tarkoitus mennä hieman tanssahtelemaan Watergate-klubille, mutta varsinainen #pääpäivä on vasta huomenna, jolloin juhlitaan ystäväni Lindan kolmekymppisiä!

Loppuun vielä fiilistelykuvia tältä päivältä, rentoa viikonloppua kaikille!

imageimageimageimageimageimagexx

Minna

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *