Lapin kutsu / How about Arctic Challenge?

image

Taas on laukut pakattuna. Viimeiset minuutit työpäivästä napsahtivat juuri taakse, ja tiimikaveri  odottelee autossa sairaalan edessä allekirjoittanutta. Ai että mihin sitä tällä kertaa ollaan matkalla?

Ei yhtään sen lähemmäksi kuin n. 1000km päähän Leville! 😀

Jo keväällä iskin silmäni tänä viikonloppuna järjestettävään Arctic Challengeen, mutta ajatus jäi suunnittelutasolle. Lennot Lappiin olisivat aivan liian tyyriit, junalla en ehtisi koska perjantaina pitäisi olla vielä töissä (startti lauantaina aamulla) ja autoa en viitsisi itselleni vuokrata, sillä vaikka kokenut kuski olenkin, edes minä en ajaisin 10-11h putkeen yksin. Huutelin toiveikkaana kimppakyydeistä tapahtuman fb-sivuilla, mutta tavallaan luovuin jo toivosta, sillä monet kimppakyytiläiset lähtisivät matkaan jo torstaina tai perjantaina aamulla.

Melkein unohdettuani koko asian, kesäkuun loppupuolella bongattiin tiimikaverini Tiinan kanssa toisemme juuri tuolta sivulta! 😀 Hänen parinsa ei sairastumisen vuoksi päässytkään kisaamaan, joten parin paikka oli vapaana. Meikäläinen lupautui siltä seisomalta mukaan, vaikka treenit tässä kesällä ovat jääneetkin vähemmälle. Puijon mäkijuoksun jälkeen en ole kisannut ollenkaan, joten vaikka tässä skabassa ei otetakaan aikaa tai kisata muita vastaan, odottelen sitä adrenaliiniryöppyä innolla!

Nyt kipittelen autoon ja lähdetään ajelemaan, palaillaan myöhemmin pohjoisesta!

Tässä vähän esimakua viikonlopun koitoksesta:

Ketään muita tulossa mestoille? 🙂 

Aktiivista viikonloppua kaikille, pus!

xxx

Minna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *