Fitnesshuumaa! -Fitness Classic 2016

Moikka,

 

Hei taas pitkästä aikaa! Mennyt taas ihan liian kauan kun oon viimeksi kirjotellut.. Tuntuu että nyt tämä elämä on ollut yhtä hullun myllyä, vastikään oli muutto sekä sen lisäksi työ, koulu, treenit ja jossain vaiheessa pitäisi levätäkin 😀 Valmistun kesäkuussa, ja minut tuntien olenkin jättänyt kaikki viime tinkaan. Pitäisi palauttaa vielä useita raportteja, suorittaa rästissä olevat tentit ja istua siellä koulun penkillä. Siihen päälle vielä valmistujaisten suunnitteleminen. Valmistun restonomiksi, mutta olen erikoistunut tapahtuma-järjestämiseen, ja tämän vuoksi kaiken pitää olla tip top, kun puhutaan juhlien järjestämisestä 😀 Teen kaiken alusta asti itse, muutaman ystävän ja äidin auttamana, ja tämän vuoksi pari extra tuntia päivään voisi olla tarpeen. Teen juhlien järjestämisestä vielä erillisen postauksen, jossa kerron vinkkejä miten tehdä tämä kaikki saamatta hermo romahdusta, no ei 😀

FitnessClassic2016-3372

Mutta itse aiheeseen! Muutama viikko sitten pidettiin Fitness Classicit kulttuuritalolla. Ystäväni Miia Vesterinen kilpaili Bikini Fitneksessä yli 168cm sarjassa. Miia kilpaili ensimmäistä kertaa tasan vuosi sitten samaisissa kilpailuissa Bikini Fitness Junioreissa, jossa sijoittui SM-pronssille. Tänä vuonna Miia aloitti kilpailunsa Beginners sarjassa, johon piti osallistua kaikki ketkä eivät ole vielä kilpailleet yleisessä sarjassa. Siitä sitten mikäli sijottui 3 parhaan joukkoon, pääsi yleiseen sarjaan.

FitnessClassic2016-3370

Miia on yksi pitempiaikaisista ystävistäni, olemme tunteneet ekalta luokalta asti, ja kasvaneet samoilla pihoilla.  Hän on aina ollut todella urheilullinen, omistanut pitkän ja atleettisen vartalon ja treenannut ahkerasti. Miia on myös todella kunnianhimoinen ihminen ja omistautuva sille mitä tekee. Sitä ei tehdä, jos sille ei anneta 100%. Se on piirre jota ihailen ihmisissä, ja haluankin pitää ympärilläni ihmisiä, ketkä ovat yhtä kunnianhimoisia ihmisiä kun minä, ellei enemmänkin. Ei tullut yllätyksenä kun Miia ilmoitti lähtevänsä kisaamaan, sillä hän oli jo pitkään treenannut tavoitteellisesti, ja siitä oli tullut jo elämäntapa.

FitnessClassic2016-2882

Vaikka olen ollut katsomassa Miian kisoja jo muutaman kerran, tämä kerta oli erilainen. Minulla oli jotenkin semmonen fiilis, että voitto tulee, näin jopa unta että mukaan lähtisi 2 pokaalia. Edellisenä yönä nukuin todella huonosti, ja jännitin Miian puolesta. On hassua, että jännitin hänen kisoja jopa enemmän kun omia Miss Helsinki kisoja 😀 Ehkä kun itse menee lavalle, sitä on valmistellut omassa päässä niin kauan, että loppujen lopuksi jännitykset on jännitetty, ja antaa vaan palaa!

FitnessClassic2016-3394

No huikeastihan Miia veti koko kisan! Hän oli kehittynyt niin paljon viime vuodelta, niin fysiikassa, kuin esiintymisessäkin. Miia säkenöi lavalla, ja näytti että hän nauttii siellä olosta. Ala-kroppa, etenkin reidet ja pakarat olivat kehittyneet huimasti. Miia nappasi sitten kultaa Beginners sarjasta, ja hän oli todellakin ansainnut sen! Olimme niin ylpeitä <3 Tämä tarkoitti sitten sitä, että kisat jatkuivat muutaman tunnin päästä käytävään Bikini Fitneksen yleiseen sarjaan. Taso oli erittäin kova sarjassa, mutta Miia esiintyi itsevarmasti ja rokkasi ihan täysillä! Ensimmäisestä vertailusta sitten finaaliin, ja soolo osuuksien jälkeen palkintojen jakoon. Vitsi meitä jännitti katsomossa niin paljon, kannustettiin äänemme käheäksi 😀 Lopulta Miia voitti hopeaa, ja oli vaan 1 pisteen päässä voittajasta. Saldona beginners kulta ja Fitness Classic hopeaa, ihan huikeeta!!!

FitnessClassic2016-3469

FitnessClassic2016-3461

Ei voi muuta kun ihailla näitä upeita mimmejä! Laji vaatii niin paljon omistautumista, ja että rakastaa sitä mitä tekee. Itse diettasin ja urheilin tavoitteellisesti viime vuoden Miss Helsinki kisaa varten. Vaikka olen urheillut koko ikäni, ja kilpaillutkin SM-tasolla muodostelma luistelussa, oli viime syksyn diettaus todella rankka niin henkisesti ja fyysisesti. Ja se ei ollut mitään verrattuna fitnekseen 😀 Tämän vuoksi arvostan näitä naisia todella paljon, koska tiedän ettei se ole helppoa, ja tuo lavalla olo on vaan pinta raapaisua kaikesta. Sai taas lisämotivaatiota omaan treenaamiseen, ja päätinkin aloittaa tänään Fitnetin Booty Bible treeniohjelman. Tarkoitus vähän kiristellä kesäksi, ja pudottaa muutama ”lomakilo” 😀 Kirjoitan teille ens postauksen mun painonpudotuksesta, jos vaikka saisin motivoitua muitakin ihmisiä 🙂

Aurinkoista viikonalkua!

<3: Mariela

 

 

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Fitnesshuumaa! -Fitness Classic 2016

  • Avatar
    22.7.2016 klo 19:58
    Kestolinkki

    My favorite is №68. Kaunis nainen!

    Reply
    • Mimi
      23.7.2016 klo 16:11
      Kestolinkki

      Kauniita tyttöjä kaikki 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *