Kick ass-porrastreeni!

Heippa,

 

Haluan jakaa teidän kanssa todella hyvän ja tehokkaan porrastreenin. Tämä on osoittautunut Pinjan ja mun lemppariksi, ja käydäänkin vetämässä se kerran viikossa Herttoniemen portailla. Ne ketä ei tiedä kyseisiä portaita, niin ne sijaitsevat Majavatiellä vanhassa Herttoniemessä. Portaat menevät kalliota pitkin, ja niissä on ”välietappeja” johon on kätevä jäädä tekemään esimerkiksi punnerruksia tai lankkuja. Yhteensä portaista löytyy 182 askelmaa. Todella hyvä vaihtoehto Malminkartanon portaille, jos asuu Itä-Helsingissä. Ja upeat maisemat, keskellä metsää, lenkkipolun varressa! Portaiden yläpäässä avautuu kaunis näkymä merelle. Täällä sielu lepää <3

treeni 5

Kävelemme reipasta kävelyä/hölkkää noin 10 minuuttia Herttoniemen metroasemalta tänne, tästä saa jo pienen lämmön päälle. Sitten 1-2 kertaa portaat ylös ja alas nopealla tempolla. Tämän jälkeen aloitetaan kierrokset, niitä voidaan tehdä 3-5 kierrosta, omasta kunnosta riippuen. Ensimmäinen liike on perinteiset askelkyykyt, ja niitä mennään ylös portaita välietappiin asti.

treeni7

Tämän jälkeen välietapissa lankkua 40-60 sekunttia.

treeni4

Siihen perään punnerrukset penkin päällä 15 toistoa.

treeni9

Tämän jälkeen normaaleja kyykkyjä, jalat leveässä asennossa 20 toistoa, nämä nopealla tempolla.

treeni8

Tämän jälkeen loppuun sammakkoloikkia välietapilta portaiden yläpäähän.

treeni3

Sitten taas portaiden alapäähän nopealla tempolla ja muutaman minuutin tauko ennen seuraavaa kierrosta. Treeniin menee noin 45minuuttia-1 tunti, riippuen monta kierrosta teet. Voin taata, että hiki virtaa tässä treenissä, ja vaikka sen vetää hampaat irvessä, lopussa fiilis on todella hyvä. Rakastan ulkotreenejä kesällä juuri sen takia, että luonto on niin kaunis ja saa samalla raikasta ilmaa.

Mukavaa loppuviikkoa<3

-Mariela

 

 

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Kick ass-porrastreeni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *