The first one

Tuntuupa jännittävän kivalta kirjoittaa ensimmäistä kertaa täällä FitNet.fi sivustolla, on kunnia olla osa tätä huippu porukkaa! Itse olen vielä melko aloittelija näissä hommissa, mutta ainahan kaikki jostain aloittaa. Tosiaan keväällä, kun elämässäni tapahtui suuri muutos työrintamalla aloin samalla kirjoittelemaan omaa blogia, ikään kuin päiväkirjana ja ajatusten purku paikkana. Mikään kirjoittaja en koskaan ole ollut, mutta ei anneta sen häiritä!

Pieni esittely on ehkä paikallaan, joten tässä se tulee olkaa hyvä! Täällä kirjoittelee energiaa pursuava taskuraketti, jolla ei juttu lopu kesken ja yleensä huumorikin riittää melko pitkälle. Olen Imatran ja Savonlinnan kautta päätynyt Helsinkiin ja yleensä minut näkee treenivaatteissa, ilman meikkiä ja tukka ponnarilla 😀 Joskus, jos oikein innostun saatan vetää farkut jalkaan ja jopa punata huulet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä työskentelen monipuolisesti liikunnan parissa ja pääsääntöisesti teen yksilö- ja pienryhmävalmennuksia sekä ohjaan ryhmäliikuntaa. Olen niin onnellinen, kun olen vihdoin päässyt tekemään työtä mistä nautin, mikä on intohimoni ja mitä teen täydellä sydämellä! Lähestulkoon jokaisen ohjauksen jälkeen olen täynnä virtaa ja intoa ja tunnen onnellisuutta, sillä saan tehdä työtä missä olen omimmillani. Tietenkään pelkkää ruusuilla tanssimista ei aina ole, on tämä työ omalla tavalla rankkaakin.

Liikunta, ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat nimenomaan elämäntapani, mutta siihen mahtuu myös paljon muuta. Suhtaudun näihin nykyään sopivan rennolla fiiliksellä ja sen vuoksi olen löytänyt tasapainon elämääni. Aikaisempia tekstejäni ja mietteitäni voit käydä lukemassa vanhasta osoitteesta http://miira-mari.blogspot.fi/, sieltä löytyy hieman lisää minusta ja ajatusmaailmastani.

IMG_3140

Jatkossa tekstejäni voi lukea täältä FitNetin alta ja samoilla linjoilla jatketaan täälläkin, eli tulen jakamaan omaa arkeani sellaiseen kuin se on sekä ruoka- ja treenivinkkejä ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Kuulen mielelläni myös mistä te haluaisitte minun kirjoittavan. Kuviin lupaan ainakin jatkossa panostaa enemmän 😉  Tervetuloa mukaan!

Värikästä elämääni voi myös seurata:

Instagram/Snapchat @miiramari

Facebook Personal trainer Miira-Mari Muukkonen

 

-Miikku

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *