Arjen pieniä iloja

Välillä tuntuu, että ihmiset valittavat vain valittamisen ilosta ja oikein etsimällä etsivät negatiivisia asioita. Oli se sitten omasta elämästä tai jopa jonkun toisen elämästä. Aina on jokin huonosti, eikä osata ajatella mitä kaikkea positiivista omasta elämästä, siitä päivästä tai vaikka vain siitä hetkestä löytyy. Tottakai välillä on niitä huonoja päiviä, kun tuntuu että elämä potkii päähän ja vaikka kuinka yrittää pysyä positiivisena se ei vain onnistu. Loppujen lopuksi kaikki on kiinni vain omasta ajattelu- ja lähestymistavasta ja nykyään itse pyrin löytämään edes sen yhden pienen positiivisen ajatuksen.

Halusinkin nyt tulla kertomaan teille eilisen päivän omia arjen pieniä iloja, joista tulin hyvälle mielelle.

  1. Pääsin ensimmäisen kerran käymään Vaasankadulla sijaitsevalla Roots Helsingissä ja paikka oli juuri niin ihana kuin olin kuvitellutkin. Päiväkahvi + raakakakkupala olivat suussa sulavan hyviä ja tunnelma ja asiakaspalvelu aivan erinomainen.
  2. Sain myös hyvää asiakaspalvelua, niin R-kioskin myyjältä kuin bussikusiltakin. (Harvinaista herkkua, jos Helsingin bussikuskit vastaavat tervehdykseesi tai jopa antavat pienen hymyn)
  3. Tuntematton vastaantulevan aito hymy ja positiivisuus mikä paistoi hänen kasvoiltaan kilometrien päähän.
  4. Oma rauha ja pienet päiväunet keskellä päivää
  5. Positiivinen palaute omasta työstä ja työnjäljestä

IMG_3761 (1)

Elämässäni on tällä hetkellä menossa erittäin stressaava vaihe, pääosin työrintamalla, joten nämä arjen pienet ilot ja onnellisuuskohtaukset ovat enemmän kuin tervetulleita! Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä niitä hyviä asioita, niin taas jaksaa porskuttaa eteenpäin.

Mitkä ovat teidän oman arjen pieniä iloja? Huomaatteko niitä ja osaatteko nauttia niistä?

”Onnellinen on se, joka ei sure sitä mitä häneltä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä jo on.”

-Miikku

sc/ig: @miiramari

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *