Joulukuun ensimmäinen

Ensimmäinen joulukuuta jo ja samalla ensimmäinen postaus sitten hetkeen. Eikös nämä kuun alut niinkuin viikonkin alut ole aina hyviä päiviä aloittaa jotain uutta? Kuukauden päästä sanon tietysti uusi vuosi uudet kujeet.. Ajattelin siis tosiaan taas vähän tsempata tämän blogin suhteen!

Tajusin että syy miksen ole nyt kirjoitellut on kuvat. Tai siis se ettei niitä kuvia ole. Haluaisin ja tarvitsisin paljon kuvia mitä voisin käyttää täällä blogissa. En siis omista kameraa eikä puhelimen kameralla otetut kuvat ole mitään silmiä hiveleviä, joten lähinnä vain turhauttaa ottaa mitään kuvia. Harkitsen kyllä vakavasti tällä hetkellä jonkin hinta-laatusuhteeltaan kompaktin kameran hankintaa, mutta ennenkuin raaskin siihen panostaa joudun tyytymään tuohon Iphonen surkeaan laatuun. No näillä mennään nyt mitä on ja katsotaan minkälaista postausta saan aikaiseksi tehtyä.. Ja hei postaustoiveita otetaan toki vastaan!

Rauhallista joulun odotusta! <3

-Miikku

ps. 9.1.2017 starttaa pienryhmävalmennus, jossa tehokas ja turvallinen treenaaminen on taattu! Käy TÄÄLTÄ lukemassa lisää ja ilmoittaudu mukaan! 😉

ig/sc: @miiramari

fb: Personal trainer Miira-Mari Muukkonen

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *