Raakasuklaan valmistuspaketti testissä

Oletteko kokeilleet raakasuklaan valmistuspaketteja ikinä? Mulla lähti edellispäivänä tuo Cocovin super choco raakasuklaanvalmistuspaketti testiin! Pakkauksessa tulee muotit ja tarvittavat raaka-aineet. Mukana on myös selkeät ohjeet ja ei tarvitse tehdä muuta kuin sekoitella pussien sisältöjä keskenään.

DSC_0026
DSC_0027

Luovuus tulee sitten vasta, kun alkaa miettimään jos lisäisi suklaaseen jotain omaa pientä extraa. Itse lisäsin mulperin marjoja ja hieman kanelia. Tässä taivas on rajana, sillä olisin myös voinut laittaa esimerkiksi kardemummaa, macaa, goji-marjoja, taateleita, pähkinöitä, marjajauhoja tai jotain muuta vastaavaa herkkua

Ohjeiden mukaan kaadoin pussien sisällöt kulhoon, joka kellui kuumassa vedessä kattilan päällä. Kun raaka-aineet olivat sulassa muodossa, pistin siirapin sekaan välillä sekoittaen. Näin valmistettaessa, eli siis alhaisemmassa lämpötilassa, kaakaosta ei häviä sen luonnollinen ravintoainesisältö. Tämä merkitsee sitä, että kaikki elimistölle hyödylliset ainesosat sekä antioksidantit pysyvät raakasuklaassa toisin kuin tavallisessa suklaassa, jota valmistettaessa kaakaota prosessoidaan korkeissa lämpötiloissa. Lisäksi raaka-suklaa ei sisällä mitään kemikaaleja tai lisä-aineita.

DSC_0038

Lopuksi kaadoin suklaan muotteihin ja heitin mulperit sekaan. Sitten jätin ne pakkaseen odottelemaan. Ohjeen mukaan ne voi pistää myös jääkaappiin.

Lopputuloksena syntyi 20 ihanan tuhtia raaka-suklaa konvehtia, jotka maistuivat tyttöjen illassa kavereillekin. Itse rakastan raaka-suklaata, joten sen valmistus ja syöminen oli erityisen mukavaa puuhaa mulle. Valmistuspaketin avulla valmistus oli helppoa ja yksinkertaista, joten tälläinen mokailijakaan ei saanut suklaata pilattua. Nam!

Ihanaa sunnuntaita!
♥ Isabella

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.