Kokeile yhdellä kuukausimaksulla eri lajeja + (Arvonta!)*

Minulla on hyviä uutisia, sillä olen aloittanut yhteistyön FitCardin kanssa. Tämä tytsy puhkuu intoa, sillä kyseessä on hyvin monipuolinen palvelu. Minulle on äärimmäisen tärkeää, että kerron teille vain sillaisista palveluista/tuotteista, joihin itse uskon. Nyt on vastaan tullut palvelu, josta uskon olevan iloa monelle.

FitCard sallii liikkumisen yli sadassa paikassa ympäri Suomea. Käytännössä tämä toimii niin, että rekisteröidyt FitCardiin -> Sen jälkeen valitset esimerkiksi 4 liikuntakäyntiä kuukaudessa. Tämä maksaa 19e/kk eli yhdelle kerralle tulee hintaa alle 5 euroa. Ei kuulosta lainkaan pahalta summalta, sillä usein kertakäynnillä joissain kuntosaleilla saatetaan jopa veloittaa runsaat 20 euroa. Saat myös valita treenipaikkasi monen liikuntakeskuksen joukosta. Yhdellä kuukausimaksulla (vaihtoehtoja on kolme: 4 käyntiä/kk, 8 käyntiä/kk ja 12 käyntiä/kk) pääset, minne vain haluat. Halutessasi voit mennä joka kerralla eri paikkaan kokeilemaan jotakin täysin uutta. Hienoa tässä on myös se fakta, että tämä ei koske pelkästään kuntosaleja vaan FitCardista löytyy myös esimerkiksi seinäkiipeilyä, ryhmäliikuntaa, joogaa ja tanssia.

Ei tarvitse murehtia ollenkaan jäsenyyksistä tai, että kokeilukerran jälkeen salilta soitellaan jatkuvasti, onko valmis tekemään sopparin. FitCard ei ole sitova, sillä siinä ei ole määräaikaisia sopimuksia. Jäsenyyden saa peruttaa tai pistää tauolle vapaasti, jos siltä tuntuu.

Minulle tulee mieleen montakin tilannetta, jossa kyseinen palvelu olisi suureksi avuksi:

  • Olet muuttanut uudelle alueelle ja et ole vielä löytänyt kotisaliasi
  • Haluat kokeilla eri liikunnanmuotoja
  • Olet eri puolilla Suomea usein
  • Kaipaat vaihtelua

Itse olen käyttänyt Fitcardia, kun haluan käydä Turussa kuntosalilla yhdessä Tommin kanssa. Ryhmäliikuntaan on helppo tehdä varaus applikaation avulla ja kuntosalille päästään yksinkertaisesti käyttämällä yksi käynti. Kotisalini on vielä Raisiossa, mutta tulevaisuudessa tämäkin tulee muuttumaan. Olen myös iskenyt silmäni joogaan, jota olen aina halunnut kokeilla. Olen usein vahvasti toiminut tuolla kuntosalin puolella, niin nyt minulla onkin erinomainen tilaisuus kokeilla muita juttuja.

* Nyt teillä on myös tilaisuus voittaa ilmainen treenikerta parhaan treenikaverin kanssa. Pistin arvonnan Instagramiin (osallistua saa myös Facebookin kautta) pystyyn, johon osallistuminen on helppoa. Sinun tulee kommentoida tägäämällä ystäväsi, kenen kanssa haluaisit ilmaiseksi treenaamaan. 5 paria voittaa ilmaiset treenikerrat FitCardiin. Tämä on hyvä mahdollisuus kokeilla jotakin uutta 🙂 Arvontaan on aikaa osallistua viikko eli 22.3 asti!

Lisää tietoa löydät tietenkin FitCardin-sivuilta. Myös asiakaspalvelu on hyvin ystävällinen, joten kannattaa heiltäkin kysyä mietityttävät asiat. Sivustolta voit myös hakea mitä liikuntakeskuksia on lähettyvilläsi.

Liikkumisen iloa!

♥ Isabella

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.