Erilaista arkea

Heippa,

Miten täällä voidaan? Syksy on nyt sitten ilmojenkin puolesta käynnistynyt. Kauniita ilmoja on ollut vaikka aamut ovatkin viileitä jo.

 

Minun arki alkoi tossa parisen  viikkoa sitten. Palasin takaisin päivätöihin ja aktivoiduin noin muutenkin. Olikin sitten melkein heti kuvaukset Caius Andreas Bruun kanssa Suomenlinnassa. Päivä oli vielä lämmin ja kuvista tuli aivan mielettömiä.

Photo: Caius Andreas Bruun
Photo: Caius Andreas Bruun

En meikannut sen enempää, kuin rajaukset silmiin. On mahtava tunne, kun saa luotua jotain tämän kaltaista ilman tunteja kestänyttä meikkiä tai hiustenlaittoa. Vain minä ja kuvaaja!

 

Photo: Caius Andreas Bruun
Photo: Caius Andreas Bruun

 

Olimme myös sitä edeltävänä sunnuntaina meidän Uniq Motor Friends tiimin kanssa aamupalalla ja oli kiva pitkästä aikaa nähdä vähän kundeja ja ajella letkassa. Me emme tosin jaksaneet motoilla hirveän pitkälle. Mutta on se vain niin kivaa ja meillä hyvä tiimi.

Muutama kuva aamupäivän kokoonpanosta.

Uniq Motor Friends kalustoa

 

Muista seurata Uniq Motor Friendseja myös instagramissa @uniqmotorfriends

 

Kävin myös juoksulenkillä pitkästä aikaa viime torstaina ja lenkin päätteeksi hypimme rappusia. Tuli hyvä fiilis. Koitan nyt aloittaa tuonkin homamn hieman rutinoidummin.

 

Perjantaina oli lähtö kohti Granadaa ja päivätyöni kesäjuhlia. Lento Malagaan josta pikkubussilla Granadaan. Pysähdyimme matkalla lounaalle Playa La Herradura nimiselle rannalle. Sininen meri, valkoinen kiviranta ja kylmä valkoviini sekä marinoidut oliivit = kokonaisvaltainen rentoutuminen.

 

Playa La Herredura
Playa La Herredura

14408136_10153868092966288_2012973825_o

 

Matka jatkui kohti hotelliamme Granada Palacea, joka oli kokonaan varattu käyttömme. Perille päästyämme vaihdoin nopsasti bikinit päälle ja painelin altaalle palvomaan aurinkoa.

 

 

 

 

 

 

Hotel Granada Palace

 

Illalla oli ohjelmassa koko konsernin yhteinen illanvietto joka alkoi live saksofonistin esityksellä, ai että!

 

Lauantaina kiersimme Granadan kaupunkia ja päädyimme Alhambran vastapäiselle kukkulalle lounaalle. Oli kuuma päivä ja kävelimme todella pitkän matkan, hotellille päästyämme levähdin taas altaalla kollegoideni kanssa.
Illalla matkasimme upealle illalliselle viinitilamaiselle Torre del Rey tilalle. Sunnuntaina oli paluu Suomeen ja maanantaina taas takaisin töihin. Oli pieni välikesä 🙂 .

 

 

Semmoista tähän alkuviikkoon, nokka kohti loppuviikkoa.
Tänään keilaamaan ja kylpylään. Huomenna pääsen kuvaamaan upeaa Neiti Kotipeltoa!

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *