Tekemällä oppii!

Hello,
Siitä on nyt vähän aikaa kun viimeksi olen kirjoittanut, viime kuukaudet ovat olleet aika hektisiä mutta nyt päätin istahtaa koneen ääreen ja kertoa teille mitä elämässäni on tapahtunut.

Niin paljon kerrottavaa että en oikein tiedä mistä pitäisi aloittaa. Vedetään vaikka pieni treeni/kehitys update tähän alkuun.

Kuukauden verran olen nyt tehnyt uutta treeniohjelmaa mikä koostuu enimmäkseen siitä että saa liikkeen tuntumaan ja lihaksen venymään mahdollisimman paljon. Teen nyt paljon sarjoja missä lisään painoa samalla kun vähennän toistojen määrä. Teen myös hitaita toistoja suorituksen yhteydessä, esimerkiksi 12-2-10-2-8-2-4 (paksut ovat hitaita). Tämä luo uuden stressitason lihaksille kun samalla venyttää sitä ja pakottaa sen kasvamaan. Minulle toiminut erittäin hyvin ja huomaan että lihakset ovat eri tavalla kipeät seuraavana päivänä, muutenkin kannattaa vaihdella treenimetodeja ja ohjelmaa jotta lihakset eivät totu liikkeisiin ja kehitys hidastuu. Selkä ja jalat ovat erityisesti olleet kehityksen alla, treenaan niitä nyt kaksi kertaa viikossa.

5
(6kk kehitys kuv)

On hauska miettiä paljon olen saanut lisää tietoa treeneistä sekä ravinnosta nyt kisaamisen yhteydessä, olen aina treenannut aktiivisesti mutta kun miettii vaan vuotta taaksepäin miten kujalla on ollut eri treenimetoideista sekä ravinnosta. Vaikka voittoa ei nyt tulisi kesällä niin olen oppinut paljon omasta kehostani ja pystyn nyt myös paremmin auttaa muita pääsemään kuntoon. Totta kai tavoitteeni on voittaa mutta matka tähän mennessä on ollut erittäin opettavainen. Ehkä mielipide vaihtuu sitten kun mennään dieetille mutta toistaiseksi nautin joka päivästä ja motivaatio on huipussa. Odotan kyllä myös sitä mihin kuntoon saan itseni kesäkuuhun mennessä.

34

Paino on tällä hetkellä siinä 80 kilon rajalla ja syöminen on vieläkin vähän vaikeata, rasvaprosentti siinä kymmenessä prosentissa, joten dieetti jaksoni ei ole niin pitkä. Kisapainoni on suunnilleen siinä 73 kilossa, joten tulen olemaan aika kuihtunut, mutta sehän on vaan se yksi päivä ja senjälkeen pääsee taas syömään normaalisti.

8

Nyt kun cardio tulee kuvioihin ajattelin ostaa uudet kuulokkeet jotta juokseminen maistuisi vähän paremmalta. Olen katsonut Beats by Dre kuulokkeita koska ne istuvat hyvin ja totta kai näyttävät hyvältä. Onko kellään kokemusta niistä, ovatko hintansa arvoiset vai löytäisinkö paremmat?

Uusi olkapää treenivideo nyt YouTubessa!

Time is now! Motivational Shoulder workout

Sitten vähän muihin asioihin, noin kaksi viikko sitten saimme perhelisäyksen, nimittäin Bordercollie pennun. Vanhemmillani oli valmiiksi jo papukaija, Corgi koira sekä kani joten voitte kuvitella mikä härdelli kotona tällä hetkellä on. Olen aina rakastanut eläimiä ja kotona niitä on aina ollut joten en tiedä minkälaista olisi ilman niitä. Vaikka uusi pentu on söpö ja näyttää niin viattomalta, on siinä kyllä aikamoinen työ sen kouluttamisessa, pari kertaa myös sormet saanut kyytiä kun se yhtäkkiä päättää tarttua kiinni. Odotan kyllä vielä ennen kun hankin oman koiran sillä ne vaativat kyllä paljon aikaa ja kouluttamista. Joku kaunis päivä sitten kun elämä sallii ja on malttia kouluttaa.

12

Tähän loppuun vielä sellainen asia, että tulen olemaan promoamassa Tahkolla pääsiäisenä (26.-28.3), joten jos olette siellä päin niin tulkaa moikkaa!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Tekemällä oppii!

 • Avatar
  12.3.2016 klo 13:45
  Kestolinkki

  http://solrepublic.com/tracks-hd-on-ear-headphones-v10.html

  Mie suosittelen noita! Kaveri suositteli mulle parempina (soudi ja lookki) kuin Beats by Dre kuulokkeet, joita iteki mietin. Itellä siis ollut noi HD V10 Solit, kuulostaa ja tuntuu hyvältä, lenkillä myös pysyy päässä. Noi kuulokeosat ja pannan saa irrotettua ja esim pannan väriä voi vaihtaa. Tykkään!

  Tästä mieleeni, että pitääpä iteki tilata uudet (vanhat hyyty, en muista oikein miksi..). Saa tietysti muualtakin ja varmasti halvemmalla/helpommin, mutta linkkasin ny tuon orkkis sivuston 🙂

  Reply
  • Avatar
   12.3.2016 klo 13:48
   Kestolinkki

   Ainiin, semmonen lisäys, että noi vähän painaa aluksi ja jos pitää tosi kauan. Tota pantaa pystyy kuitenki taivuttelemaan hyvin, että löystyy jos tarve on 🙂

   Reply
   • Benjamin Karmi
    30.3.2016 klo 16:14
    Kestolinkki

    kiitos vinkistä! Katson vielä vähän eri malleja mutta uskon että päädyn beatseihin:)

 • Avatar
  12.3.2016 klo 15:36
  Kestolinkki

  Mihin lajiin ja sarjaan oot menossa?

  Reply
 • Avatar
  22.3.2016 klo 20:29
  Kestolinkki

  Hyvältä näyttää kehitys! Onko antaa vinkkejä olkapäätreeniin? Itsellä laahaa perässä ja kovalla treenaamisella yritetty kasvattaa, heh 😀 Vinkkejä siis otetaan vastaan enemmän kuin mielellään.

  Reply
  • Benjamin Karmi
   30.3.2016 klo 16:08
   Kestolinkki

   Kiitos! Kokeile pudotussarjoja sekä hitaita liikkeitä, esim 12-2-10-2-8-2 (2=hitaita). Jos on aikaa niin tee olkapäät kaksi kertaa viikossa!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *